BEZ SLEZINE, OŠTEĆEN PANKREAS, OPERACIJE! Indi ovako izgleda nakon borbe za život:Pokazala OŽILJKE, veliki rez preko celog STOMAKA
Indira Aradinović Indy, Foto: Kurir Televizija

nije htela da krije

BEZ SLEZINE, OŠTEĆEN PANKREAS, OPERACIJE! Indi ovako izgleda nakon borbe za život:Pokazala OŽILJKE, veliki rez preko celog STOMAKA

Stars -

Indira Aradinović Indy poslednje tri godine pokušava da sakrije ožiljke na stomaku, koje je zadobila prilikom operacije smanjenja želudca. Međutim, ovog leta odlučila je da se skine i ponosno pokaže svoje telo.

Indy je sa drugaricom otputovala u Tursku, tačnije u Bodrum gde se baškari po ceo dan na plaži ili hotelskom bazenu. Kako je do sada tračicama i kupaćim kostimima koji pokrivaju stomak pokušala da sakrije ožiljke, sada ih je po prvi put, ponosno pokazala.

Pevačica je u vreme korona virusa, imala operaciju smanjenja želudca, kada je došlo do komplikacija, zbog čega joj je izvađenja slezina i ugrađen bajpas.

Pevačica više ne krije stomak

- Ostala sam bez slezine, povređen je pankreas, a do kraja života ću morati da primam injekcije. Dobila sam bajpas umesto smanjenog želudca. Više nikada neću imati staro zdravlje koje sam imala pre nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo je meni trajno promenilo život. Moj organizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje - rekla je pevačica posle operacije, ali sada skoro tri godine kasnije, njoj se vratio osmeh na lice.

Kurir / Informer

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track