VIDOJEVA UDOVICA MOKRA I U TOPLESU! Nikolina se snimala u BAZENU, minijaturni kupaći jedva prekrio intimne delove!
Foto: Printscreen

VIDOJEVA UDOVICA MOKRA I U TOPLESU! Nikolina se snimala u BAZENU, minijaturni kupaći jedva prekrio intimne delove!

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek trenutno se nalazi na letovanju u Zadru, a svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu je počastila vrelim kadrovima iz bazena luksuznog hotela u ovom primorskom gradu.

00:28

Nikolina Pišek uživa na odmoru

Nikolina se skinula u minijaturni beli kupaći koji je jedva prikrio njene bujne grudi i intimne delove tela i zavodljivo pozirala u bazenu. Pišekova je objavila i snimak, gde se vidi kako zaranja u bazen, a u prvi plan je izbila njena izvajana zadnjica.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

Ona je dobila pregršt komplimeneta na račun svog izgleda, ali je bilo i onih koji su je osuđivali zbog provokativnog sadržaja koji plasira na mrežama. Jedan komentar je Nikolini privukao pažnju i nije mogla, a da ne odgovori.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Gledam malo Vaš profil, čemu toliko golotinje i samo promocije? Odajete utisak površne osobe opsednute vlastitim telom. Vrlo plitko i otužno. Nije na nivou gospođe u vašim godinama. Verujem da imate više da ponudite. Možda nisam u pravu - napisao je jedan korisnik.

Nikolina se složila sa korisnikom i kulturno mu se zahvalila.

- Apsolutno ste u pravu, hvala vam - odgovorila je Nikolina kratko.

Podsetimo, voditeljka je nedavno u jednoj emisiji govorila o braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem. Ona je otkrila da je pronašla poslove pomoću kojih vraća kredit koji je odavno podignut.

- Nasledila sam taj jedan kredit i sada ga uredno vraćam. Dobro zarađujem, pa se trudim da sve obaveze ispunjavam na vreme. Snašla sam se, a kada je Vidoje umro, nisam imala dinara. Nekad sam odbijala poslove jer sam živela u izobilju, a nakon što je preminuo jurila sam da radim šta god, samo da bih zaradila. Danas je sve nekako došlo na svoje, ali zato kažem da žena uvek treba da se osigura pre braka - izjavila je ona.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

- Moj brak s Vidojem nije bio idealan, ali koji brak jeste? Imali smo zajedno prelepe trenutke, isto kao i one malo teže. Kada bih mogla da vratim vreme, opet bih se udala za Vidoja, ali bih ovoga puta tražila ugovor. Ne samo predbračni nego i neke druge koji bi trebalo da se ispoštuju. Ne možeš me kao suprug stavljati u neki neizvestan položaj sutra ako se nešto dogodi. Kada uđete u zajednicu, kada odlučite da imate dete i kada ga dobijete, onda treba da radite zajedno u interesu tog deteta. Stvari treba da se stavljaju na papir. Ljudi zato koristite advokate, zato oni i postoje - priča Pišekova.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:46

Nikolina Pišek uživa na kruzeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track