U ZADRUGU ULAZI STRUČNJAK ZA PROSTITUCIJU! Sve će ih RASKRINKATI, zna svaku ELITNU, neće hteti da ćuti
Zadruga 7, Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

šok

U ZADRUGU ULAZI STRUČNJAK ZA PROSTITUCIJU! Sve će ih RASKRINKATI, zna svaku ELITNU, neće hteti da ćuti

Stars -

Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, učesnica je Zadruge 7 Elita. Nju je produkcija prepoznala kao neku koja je definitivno pripada elitnima.

Književnica i bivša učesnica rijalitija programa "Farma" pojavila se ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde se obavlaj sistematski pregled pred ulazak u Zadrugu. Na sebi je imala crnu haljinu, preko koje je imala roze sako, u skladu sa zvaničnom bojom televizije Pink.

Ona je napisala knjigu o elitnoj prostituciji te je okupljenim medijima ispred klinike progovorila o ovom fenomenu.

Jasmina Ana Rakitić
foto: Printscreen/Red Tv

- Postaju zavisne od prostitucije, ali ni ne mogu da izađu iz nje. Vole ''lak'' dinar, brzu paru, elitne prostitutke se razlikuju od ovih drugih po tome što se kriju iza pojedinih zanimanja, poput, pevačica, voditeljka, glumica, advokatica, starleta... One se kriju iza tih zanimanja i nikada ne priznaju da se time bave i zbog toga su mnogi muškarci spremni da plate tu razliku u ceni, ali i njihovu popularnost, rekla je ona.

Videćemo kako će pojedine starlete koje ulaze u Zadrugu a za koje idu nepotvrđene glasine da se bave elitnom prostitucijom da reaguju kada čuju da u Zadrugu ulazi stručnjak za prostituciju.

Jasmina Ana je pratila prethodne sezone ovog rijalitija, a pred kraj "Zadruge 6" gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je analizirala tadašnje takmičare, te će novim sigurno pomrsiti konce.

Jasmina Ana
foto: Petar Aleksić

Kurir / Republika

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track