OTKRIVENO NA KOJI NAČIN KATARINA GRUJIĆ ZARAĐUJE NAJVIŠE NOVCA! Nije od pevanja, razvila biznis, pa se brutalno OBOGATILA!
Kako zarađuje Katarina Grujić?, Foto: Printscreen/Ami G

pametno

OTKRIVENO NA KOJI NAČIN KATARINA GRUJIĆ ZARAĐUJE NAJVIŠE NOVCA! Nije od pevanja, razvila biznis, pa se brutalno OBOGATILA!

Stars -

Poznato je da naše estradne umetnice zarađuju ogromne sume novca, kojim su sebi obezbedile luksuzan život.

Ipak, neke su odlučile i da novac pametno ulože, a jedna od njih je i pevačica Katarina Grujić.

Naime, pevačica je odlučila je da uloži u kuće i već neko vreme izdaje dve luksuzne nekretnine u Kolašinu u Crnoj Gori. Tako na primer dva noćenja u manjem objektu prema poslednjim informacijama koštaju 23.434 dinara, dok u velikom dva noćenja koštaju 56.242 dinara, što bi značilo da jedna noć košta upola od navedenih cena, a kako je pevačica istakla na svom profilu na Instagramu upravo je ona vlasnica.

Kako zarađuje Katarina Grujić?
Kako zarađuje Katarina Grujić?foto: Nenad Kostić

"Objekat je smešten na 45 km od Bukumirskog jezera i nudi vrt, terasu i klimatizovan smeštaj sa balkonom i besplatnim WiFi internetom. Sve smeštajne jedinice su potpuno opremljene i sadrže mašinu za pranje veša, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, kauč na razvlačenje i radni sto. Na raspolaganju su takođe trpezarija i kuhinja sa rernom i pločom za kuvanje. Tokom boravka se možete opustiti u sauni. Najbliži aerodrom je Aerodrom Podgorica, udaljen 76 km od objekta" - stoji u opisu smeštaja, koji obuhvata dva objekta.

Za lične potrebe, Katarina i Marko Gobeljić imaju i vilu u centru Budve, koju ne izdaju, a pevačica je nedavno govorila o ovoj nekretnini.

- Pre bih rekla da je srećnik moj tata koji je ovo napravio, pa tek onda ja koja sam nasledila. Mislim da je normalno da roditelji čine sve za svoju decu, ukoliko imaju mogućnosti. Tako ću i ja za svoju Katju - rekla je Katarina, pa otkrila kako izgleda jedan njen dan na moru u crnoj Gori, gde ujedno i radi.

Kako zarađuje Katarina Grujić?
Kako zarađuje Katarina Grujić?foto: Nenad Kostić

- Ovde kasno počinju nastupi, oko pola dva ujutru, pa dok se to završi to je već sedam ujutru. Onako mrtva skinem šminku, istuširam se, legnem, i ne ustajem pre 12, 13 časova. Ne mogu nikako pre da se probudim. Tu mi je Keti, zajedno klopamo, kupamo se, potom popodnevna dremka i spremanje za nastup - rekla je Katarina nedavno.

Kurir

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track