EVO GDE JE DANAS ČUVENA PROROČICA KLEOPATRA! Mnogi moćnici išli kod nje da saznaju sudbinu, ona danas uživa, a IZGLEDA OVAKO
Kleopatra, Foto: Printscreen/Youtube

povukla se u jeku popularnosti

EVO GDE JE DANAS ČUVENA PROROČICA KLEOPATRA! Mnogi moćnici išli kod nje da saznaju sudbinu, ona danas uživa, a IZGLEDA OVAKO

Stars -

Kleopatra, najpoznatija proročnica bila je jedna od najgledanijih lica na malim ekranima devedesetih godina. Ali ne samo to. Kod nje su odlazili i dan danas idu sportisti, biznismeni,estrada, žestoki momci, običan svet kao i uticajni ljudi iz svih sfera našeg društva kako bi saznali sudbinu.

Godinama nije deo javnog života, ali zato privatno i te kako uživa. Prema našim saznanjima, Kleopatra putuje po svetu, upoznaje razne kulture, vere i nacije.

Dušica Ilić, Kleopatra
foto: Printscreen/Facebook

Od njenog prvog medijskog pojavljivanja izazvala je burne reakcije i bum na tadašnjoj javnoj sceni. Bila je jedna je od najuticajnijih ličnosti u šou biznisu.

Kleopatra je imala svoju emisiju na domaćem kanalu gde su gledaoci mogli da se uključe uživo u program. Sarađivala je sa raznim ličnostima sa estrade.

Dušica Ilić, Kleopatra
foto: Printscreen/Facebook

Većina domaće javnosti je čekala dobro poznati termin u to vreme kako bi slušala kontroverzne izjave i govore balkanske proročice.

U jeku popularnosti je odlučila da se povuče sa malih ekrana, pa dan danas živi i uživa po celom svetu. Dobroupućeni u njen privatni život kažu da je veran i odan prijatelj i da je spremna za voljene osobe i ruku u vatru da stavi.

Ljiljana Stanišić

03:06

KLEOPATRA MI JE PONUDILA 60.000 EVRA DA ISPLATIM KREDIT! Potresna ispovest Cece Kitić: Prijatelji bežali od mene kao da sam ŠUGAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja