BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, A ONDA JE NAPRAVILA GREŠKU SVOG ŽIVOTA! Udala se za fudbalera i sebi napravila PAKAO, danas izgleda OVAKO
Suzana Žunić, Foto: Pritnscreen

zanimljivo

BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, A ONDA JE NAPRAVILA GREŠKU SVOG ŽIVOTA! Udala se za fudbalera i sebi napravila PAKAO, danas izgleda OVAKO

Stars -

Suzana Žunić bivša je mis Jugoslavije za kojom su ludeli mnogi, ali ona je odabrala čoveka koji ju je, međutim, stalno varao, te je posle razvoda otišla u depresiju i nestala.

Suzana je pre tri decenije osvajala svojom lepotom na području cele bivše Jugoslavije, te je 1988. godine proglašena i misicom bivše države. Lepa Splićanka imala je tada samo 17 godina. Bila je tiha patnja mnogim muškarcima, ali izabrala je jednog – fudbalera Igora Štimca.

O ljubavi ovih dvoje mladih perspekitvinih ljudi naveliko se pričalo i pisalo i oni su se ubrzo i venčali. Međutim, brak koji je trajao 19 godina bio je sve samo ne idila sa naslovnih strana.

Suzana Žunić
foto: Pritnscreen

Vremenom su u javnost počele da stižu njegove afere – Igor je varao Suzanu sa brojnim ženama, s tim što se o tome uglavnom šaputalo.

Onda je ova javna tajna dobila svoj ružan epilog kad se pročulo da je jedna od Igorovih ljubavnica poznata pevačica Alka Vuica. Naime, Suzana, koja je sa Igorom dobila troje dece, stavila je tačku na sve.

Razvela se, povukla sasvim i, kako se govorilo, pala u depresiju.

Suzana Žunić
foto: printscreen jutjub

Ipak, oporavila se od silnih poniženja i potom sreću našla s drugim, s košarkašem Damirom Milačićem, kojem je sudbonosno „da“ rekla 2015. godine.

Suzana danas živi daleko od reflektora i sasvim se posvetila svojoj velikoj ljubavi – slikarstvu.

Kako se da videti iz njenih objava na društvenim mrežama, redovno stvara i tim svojim delima uvek obraduje publiku koja je i dalje prati.

Kurir / Zadovoljna

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track