"UDAJOM ĆU REŠITI SVE PROBLEME" Katarina Živković više ne želi da ćuti, progovorila o venčanju, neprijatnim pitanjima i VREĐANJU
Foto: Nemanja Nikolić

oštra

"UDAJOM ĆU REŠITI SVE PROBLEME" Katarina Živković više ne želi da ćuti, progovorila o venčanju, neprijatnim pitanjima i VREĐANJU

Stars -

Katarina Živković četo se susreće sa negativnim komentarima na mrežama.

Kako sama kaže, Katarina se trudi da na njih ne reaguje, međutim, za one koji se tiču njenog naglaska i rodnog grada Leskovca ističe da su "jadni".

Katarina Živković
foto: Kurir televizija

- Susrećem se sa tim, naravno, kao i većina javnih ličnosti. Najgori komentar ne postoji jer ih ne shvatam lično, ljude koji me vređaju takođe ne poznajem jer uglavnom pišu sa lažnih profila. Svesna sam sebe i ne stidim se apsolutno ničega što sam u svom životu ili karijeri uradila, šta više ponosna sam na sve do sada što sam postigla. Čudni su mi, da ne kažem jadni, negativni komentari koji su vezani za moj grad odakle dolazim, za moj akcenat, mislim, pričamo o gradu, o geografskom području, zašto neko ima uopšte potrebu da vređa i negativno komentariše na osnovu toga odakle ste. Eto, to mi nikada neće biti jasno - rekla je pevačica i dodala da proste i vulgarne komentare momentalno blokira.

Katarina Živković
foto: Kurir

Nedavno je otkrila da njena majka, ali i ona priželjkuje da se uda, ali da se još nije pojavio pravi.

- Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese. Što se udaje tiče samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam, mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i vama konačno sa rasporeda skinula pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljate - rekla je Kaća, prenosi "Grand".

Kurir.rs/Grand

01:33

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTRILA ZBOG ČEGA NEVEROVATNO LIČI NA KOLEGINICU: Ne vidim koga to remeti i zbog čega nekome smeta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track