SVI BRUJE O NOVOJ FOTKI DŽEJLE RAMOVIĆ! Više nije zatvorena do grla, gore otvoreno, noge skoro potpuno gole, a ona u POZI DANA
Džejla Ramović, Foto: Printscreen/Instagram

lepa kao lutka

SVI BRUJE O NOVOJ FOTKI DŽEJLE RAMOVIĆ! Više nije zatvorena do grla, gore otvoreno, noge skoro potpuno gole, a ona u POZI DANA

Stars -

Pobednica "Zvezda Granda" Džejla Ramović često prima komplimente na račun svog vaspitanja, ponašanja u javnosti i pevanja, ali ne izostaju ni komentari o njenim modnim izdanjima.

Naime, Džejla nikad nije igrala na kartu provokacije, pa je skoro na svakoj fotografiji koju objavi na mrežama ili za svako svoje javno pojavljivanje svedeno i smerno obučena.

Džejla je pozirala u crnoj, dugačkoj elegantnoj haljini, ali njen žestoki šlic koji je dostizao čak do intimnog područja odmah je svima privukao pažnju, obzirom da pevačicu nismo navikli da viđamo u ovako vrelim izdanjima.

Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

Glamurozni stajling upotpunila je sa elegantnim rukavicama, a komentari su se samo nizali:

"Šta se ovo dešava i ona krenula da se skida", "Opa, šta je ovo?", "Džejla porasla. pa rešila da se opustili, lepo joj stoji", "Izazovno, ali sa stilom", "Prelepa kao i uvek", bili su samo neki od komentara.

Džejla Ramović je, podsetimo, jednom prilikom otkrila kako reaguje na povezivanja sa Marijom Šerifović.

- Bolele su mi afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve - rekla je tada Ramovićeva.

Džejla je u gorepomenutom takmičenju pobedila 2019. godine. Ona je i pobednica prve sezone šou programa "Neki novi klinci".

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track