GOCA BOŽINOVSKA TUKLA ŽENU KAO SUMANUTA! Sve se desilo zbog SINA, pala ozbiljna MAKLJAŽA, krv na sve strane, reagovala HITNA
Goca Božinovska, Foto: Printscreen/Premijera

drama

GOCA BOŽINOVSKA TUKLA ŽENU KAO SUMANUTA! Sve se desilo zbog SINA, pala ozbiljna MAKLJAŽA, krv na sve strane, reagovala HITNA

Stars -

Pevačica Goca Božinovska ispričala je kako je fizički nasrnula na jednu ženu zbog svog sina Mirka Šijana.

Naime, kako je navela, ta žena je udarila šamar njenom nasledniku, zbog čega je nasilno reagovala.

- Potukla sam se sa jednom ženom koja je Mirku udarila šamar. Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice - rekla je Goca Božinovska, koja priznaje da je reagovala i hitna.

Goca Božinovska pretukla ženu
Goca Božinovska pretukla ženufoto: Printscreen/Instagram, Kurir, Nemanja Nikolić

- Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: "Ko je tukao moje dete?", a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu - dodala je ona tokom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Goca je zatim objasnila kako je izgledao ceo sukob.

- Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. Ustvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukle smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne - ispričala je Goca.

Goca Božinovska pretukla ženu
Goca Božinovska pretukla ženufoto: Printscreen/Premijera

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track