DARKOVE BIVŠE STIŽU MU NA SVADBU S KAĆOM? Lazićeva supruga progovorila o Ani Sević i Marini Gagić, evo koja joj je lepša
Foto: Kurir

DARKOVE BIVŠE STIŽU MU NA SVADBU S KAĆOM? Lazićeva supruga progovorila o Ani Sević i Marini Gagić, evo koja joj je lepša

Stars -

Pevač Darko Lazić i njegova žena Katarina uskoro će napraviti svadbeno veselje, kojim će proslaviti brak koji su sklopili u tajnosti. Iako se tačan datum svadbe još ne zna, posle zajedničke žurke povodom momačke i devojačke večeri otkrila je da je taj dan - jako blizu.

Katarina je sad odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, pa je otkrila zanimljive detalje koji su zanimali javnost.

Darkova žena je prvo želela da stane na put spekulacijama o njenoj trudnoći, pa je istakla da nije u drugom stanju i da je čak smršala nekoliko kilograma kako bi joj venčanica lepše stajala.

1 / 8 Foto: Printscreen

Neke je zanimalo da li će Darkova deca prisustvovati svadbi, na šta je ona odgovorila potvrdno, a zatim je usledilo pitanje da li joj je lepša Ana Sević ili Marina Gagić, Darkove bivše izabranice.

- Obe su lepe na svoj način, stvarno ne bih mogla da se odlučim - navela je Kaća, koja je potom dobila pitanje da li će one biti na svadbi.

- To je sa mladoženjine strane... To morate njega da pitate - napisala je ona.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track