ĐORĐE DAVID STAO U ZAŠTITU BRESKVICE! Roker se javno obratio Stanivukoviću i dao oštar sud: Treba da se izvinete devojčici!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

ĐORĐE DAVID STAO U ZAŠTITU BRESKVICE! Roker se javno obratio Stanivukoviću i dao oštar sud: Treba da se izvinete devojčici!

Stars -

U medijima je kao bomba odjeknula vest o zabrani gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića da reperi Desingerica i Pljugica održe koncert u tom gradu, a u javnom obraćanju potkačio je i ostale poznate muzičare i trepere koje slušaju mlađe generacije, među kojima i Anđelu Ignjatović poznatiju kao Breskvicu što je izrevoltiralo Đorđa Davida.

Desingerica, Pljugica
foto: Printscreen/Tik Tok, Printscreen/Instagram

Uvaženi član žirija „Zvezda Grada“, nije mogao da prećuti i javno je stao u odbranu Breskvice za koju smatra da je izutean vokal, zbog čega je Stanivukoviću uputio javnu poruku koju prenosimo u celosti.

Đorđe David
foto: Printscreen YouTube

– Želim da se obratim gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću. Ne poznajete materiju, a kritikujete, mislim da bi morali da se izvinite izvođaču iza pseudonima Breskvica zato što Vam pouzdano tvrdim da je u pitanju devojčica koja fantastično peva kao neko ko je 46 godina u ovoj profesiji i apsolutno stojim iza toga. Ona nikako ne može da se stavi u koš sa onim što ste vi kritikovali odgovorno Vam tvrdim. Naravno, nije problem kada čovek pogreši, ali je problem kada čovek ne poznaje materiju, a vi ne poznajete jer niste bili ni na jednom njenom nastupu. Kao džentlmen, a svi kažu da ste džentlmen mislim da treba da se izvinite devojčici – istakao je David.

Draško Stanivuković, Dersingerica
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Podsetimo, Stanivuković na svim svojim profilima na društvenim mrežama izdao je obaveštenje da nijedan pevač koji se bavi trep muzikom, i koji pevaju o narkoticima, parama, lakim ženama, neće više nastupati u Banja Luci.

Pljugice, Desingerice, Voćkice i Breskvice i kako već sebe nazivaju ovi „umetnici“, više neće moći da nastupaju u našoj Banja Luci. Mora da sačuvamo sistem vrednosti i poruke koje se šalju, kroz svaki vid javnog događaja. Siguran sam da smo doneli pravu odluku, ali bih voleo da svi mladi ljudi, koji ovo gledaju odluče se da ne idu na takve događaje i pre bilo kakvih zabrana. U bašti će da nikne ono što posadite u glavama mladih ljudi, upravo će da budu one misli koje im šaljete ovako javno, kroz događaje, koncerte, predstave i sve vidove javnih manifestacija. Zato će svi izvođači na teritoriji Banja Luke morati da ispune sve uslove. Ovo je naša odluka, i molio bih da je slede svi gradovi i opštine – izjavio je Draško u videu koji je objavio na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track