TAJNA ZADRUGE 7 OTKRIVENA! Poznati trojac će ući u rijaliti, svi su ozbiljni SKANDAL MAJSTORI, učesnici će pobeći kada ih VIDE
Zadruga 7, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

pravi šou

TAJNA ZADRUGE 7 OTKRIVENA! Poznati trojac će ući u rijaliti, svi su ozbiljni SKANDAL MAJSTORI, učesnici će pobeći kada ih VIDE

Stars -

Već danima je glavna tema nova sezona “Zadruge 7”, koja je najavljena kao “Elita”, a iako će se među takmičarima naći imena poznatih pevača i bivših učesnika “Farme” i “Velikog brata”, tako ćemo i gledati nove rijaliti zvezde, ali i stare.

Naime, najavljuje se da će u novu sezonu ući čuveni trojac: Maja Marinković, Taki i Filip Car.

Kako je Marinkovićeva bila u svakom prethodnom rijalitiju, očekuje se da će biti deo i sledećeg, a da bi sve bilo zanimljivije, pridružiće joj se i otac i bivši momak.

– Taki je imao želju da uđe i prošle sezone, Maja je insistirala da bude sama, a on pošto je znao na šta je sve spremna pred kamerama, te da joj treba podrška van Šimanovaca, odlučio je da se povuče. Sada to nije slučaj. Taki u rijalitiju vidi pametnu i laku zaradu, koja mu je sada neophodna, te ga ne zanima ako i Maja dobije poziv – naveo je izvor i dodao:

Taki, Maja i Car ulaze u Zadrugu
Taki, Maja i Car ulaze u Zadrugufoto: Shutterstock, Petar Aleksić

– Još mu veći izazov stvara što je poziv od produkcije ponovo dobio i Filip Car. Oduvek je želeo da se sukobi sa njim. Sada će imati pravu priliku.

Iako se Car nedavno verio sa Aleks Nikolić i rekao da želi da se skrasi, novac će ga verovatno ubediti u suprotno.

Taki, Maja i Car ulaze u Zadrugu
Taki, Maja i Car ulaze u Zadrugufoto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

– Car ozbiljno razmatra da provede još jednu sezonu u rijalitiju. Ove godine je bio dosta mirniji nego ranije i smatra da će ponovo moći da izgura i uzme dobar honorar. Činjenica je da drugi realan prihod novca baš i nema, te će na kraju morati da se okrene “Pinku” – navodi izvor i dodaje:

– Iz produkcije znaju da će im gledanost biti još veća ukoliko spoje Takija i Cara, kao i Maju, jer odnosi između njih odavno ključaju.

Taki, Maja i Car ulaze u Zadrugu
Taki, Maja i Car ulaze u Zadrugufoto: Printskrin/Instagram

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track