SVI PADAJU OD SMEHA NA LOŠ FOTOŠOP BIVŠE ZADRUGARKE! Slađa Poršelina pokušala da promeni lični opis, pa se malo ZANELA, HIT FOTO
Slađa Lazić, Foto: Printscreen/Zadruga

hit

SVI PADAJU OD SMEHA NA LOŠ FOTOŠOP BIVŠE ZADRUGARKE! Slađa Poršelina pokušala da promeni lični opis, pa se malo ZANELA, HIT FOTO

Stars -

Bivša zadrugarka Slađa Lazić, ulazi u "Zadrugu 7 - elita", a na mrežama sada kruži njena fotografija koja je podigla veliku prašinu.

Slađa je pre nekoliko dana bila na lekarskom pregledu pred ulazak u "Elitu", a nju fanovi nisu uspeli da prepoznaju, s obzirom da na mrežama objavljuje fotografije sa fotošopom.

Slađa Lazić promenila lični opis
Slađa Lazić promenila lični opisfoto: Printscreen

Na društvenoj mreži Instagram sada kruži njena fotografija sa sistematskog, ali i fotografija koju je Slađa objavila na svom profilu, a razlika je bila više nego očigledna.

Zadrugarka je potpuno izmenila lice, koristeći fotošop, a komentari su se nizali.

"Preterala je", "ne liči na sebe", "ovo je užas", "ovo nije ista osoba", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Slađa je nedavno pogovorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Smatram kada sam sa nekim u vezi, on zna sa kim je u vezi, logično je da neću ja plaćati pića, putovanja. Bebica i ja smo nastavili druženje iz Zadruge 6, što se nas tiče, svaki dan smo zajedno, viđamo se u Beogradu. Mi smo sada trenutno prijatelji, na početku smo. Neću da kažem da smo u vezi, niti da nismo. Bila bih sa njim, on je kvalitetan dečko, pažljiv je, svaki dan mi pruža pažnju - rekla je Slađa.

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track