NAJSTARIJA FOLK PEVAČICA OSTVARILA JEDINU ŽELJU Auto joj je bio uništen u jezivom udesu, napunila je 95 godina i ima JASNU poruku
Foto: Pritnscreen

NAJSTARIJA FOLK PEVAČICA OSTVARILA JEDINU ŽELJU Auto joj je bio uništen u jezivom udesu, napunila je 95 godina i ima JASNU poruku

Stars -

Kada je pre nešto više od godinu dana najstarija učesnica šou programa "Nikad nije kasno" Dobrila Ivanovska Čabrić (95) imala udes u kojem je njen automobil bio potpuno uništen, pevačica je imala samo jednu želju - da kupi novi.

Dugo je čekala momenat da "stane na noge" i kupi sebi vozilo koje joj je, kako kaže, preko potrebno, a sad je tu želju konačno i ispunila.

Istakla je da je u njeno prelepo dvorište na Dojranu konačno stigao novi auto, a otkrila je i kako provodi vrele letnje dane.

Dobrila Ivanovska Čabrić
foto: Pritnscreen

- Plivam svaki dan, to je odlična fizička aktivnost, pogodna za sve, bez obzira na starost. Tu sam sa društvom, volim da budem u velikom društvu, a ja ga, hvala Bogu, imam. Kupamo se, provodimo se u Dojranu kraj jezera. Sada su se alge u jezeru rascvetale, pa je voda odlična, em lekovita, em topla - ističe Dobrila.

Kako kaže, od udesa koji je imala maštala je da sebi kupi drugi auto. Obećavali su joj mnogi da će joj pomoći, ipak, sama je uspela da sebi obezbedi prevozno sredstvo koje će je, kako navodi, odvesti od tačke A do tačke B.

- Juče sam kupila mali auto i osećam se kao ptica sa krilima. Toliko sam ga čekala… Auto je za mene super, mali i udoban, ekonomičan i ne inspiriše za ludorije. Vozim polako i sigurno - rekla je ona za pomenut medij.

Dobrila Ivanovska Čabrić
foto: Pritnscreen

Podsetimo, nakon što je odnela pobedu u "Nikad nije kasno" nju su svi pitali koji je recept za dugovečan život, ali ona je imala da uputi samo kratku poruku.

- Nema recepta za dugovečnost. Jednostavno, volite život i ne prepuštajte se starosti. Godine se talože, ali ja se ne dam - kazala je ona i dodala da želi da živi još 30 godina.

kurir.rs/grand

Bonus video:

00:55

NEOBIČAN SUSRET DEDA MRAZA I NADE MACURE: Kakav poklon očekuje najpoznatiju dokorku u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track