REČI MILOŠA BOJANIĆA ZABOLEĆE BOSANCA: Pevač u razgovoru za Zvezdom Granda spomenuo harmonikaša i bacio žestoku PROVOKACIJU!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

žestoko

REČI MILOŠA BOJANIĆA ZABOLEĆE BOSANCA: Pevač u razgovoru za Zvezdom Granda spomenuo harmonikaša i bacio žestoku PROVOKACIJU!

Stars -

Ovogodišnjeg finalistu, Petra Bulatovića podržali su mnogi pevači koji su imali prilike da ga čuju u „Zvezdama Granda“, kada su mu predvideli svetlu pevačku budućnost, a u njegov talenat sada se uverio i Miloš Bojanić koji je mladog pevača upoznao na Crnogorskom primorju.

Petar Bulatović
foto: Printscreen

Petar je neko vreme proveo u Crnoj Gori, a posebno osuševljenje mu je bio susret sa Milošem Bojanićem sa kojim je obavio prijatan razgovor.

– Au Crnogorac (smeh). E, pa i Crnogorci propevali u poslednje vreme – našalio se Bojanić kome je finalista odgovorio kako pevaju oni oduvek, ali im je malo teži put do Beograda.

Miloš Bojanić
foto: Kurir televizija

– Čuo sam ima momaka koji lepo pevaju, pa da i Crnogorci propevaju, da ne bude stalno ono: „Ojha“– rekao je Miloš, a zatim je Bulatović odlučio da mu pokaže svoj talenat.

Dok je ljudima na plaži ispunjavao muzičke želje, jedan od zahteva bio je i čuveni hit „Bosno moja jabuko u cvetu“, kada se izvođač našalio da ipak zapeva nešto jeftinije, kada se Petar odlučio za „Oči zelene“ nakon čega je usledio apalauz prisutnih, ali kompliment koji će sigurno dugo pamtiti.

Dragan Stojković, Bosanac, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

– Eto vidiš, desetka, prolaziš u finale. Ako Bosanac nešto bude komentarisao, ti mu reci da ti je Miloš Bojanić rekao da ideš do finala – poručio je Bojanić na čemu se Petar zahvalio.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:05

MILOŠ BOJANIĆ OTKRIO DA LI SE VRAĆA U RIJALITI! Njegova kuća na moru meri se U MILIONIMA, a planira da jede smo ono što ulovi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track