ONA JE ANASTASIJINA KUMA! Ražnatovićeva i lepa glumica drugarice iz detinjstva, a unuka je legendarnog FUDBALERA
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

neraskidivo prijateljstvo

ONA JE ANASTASIJINA KUMA! Ražnatovićeva i lepa glumica drugarice iz detinjstva, a unuka je legendarnog FUDBALERA

Stars -

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj izgovorili su sudbonosno "da".

Nakon veridbe na Ibici, sada su se u manastiru Rajinac nadomak Beograda venčali, a fotografiju zlatnih burmi ćerka Cece Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelju kumovao takođe drug iz detinjstva. Na intimnoj ceremoniji bilo je 10 ljudi, samo najbliži prijatelji i članovi porodice Ražnatović i Gudelj.

Anastasija je davno već odlučila, ko će joj biti kuma, a to je njena najbolja drugarica i unuka fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića .

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva svojevremeno u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Inače, Tara je rado viđen gost i u kući Ražnatovića. Ona je unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović savršenom linijom zaludela sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track