TAJNA VENČANJA SRPSKE ESTRADE! Ona se udala za 13 godina starijeg, njima ni RODITELJI nisu došli, danima krili da su venčani...
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

TAJNA VENČANJA SRPSKE ESTRADE! Ona se udala za 13 godina starijeg, njima ni RODITELJI nisu došli, danima krili da su venčani...

Stars -

I dok neke poznate ličnosti izdvoje na desetine hiljada evra za glamurozna venčanja, sa stotnima zvanica, o kojima se dugo priča, neki su se odlučili za intimne ceremonije, pa su se čak venčali i u tajnosti.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgovorili su sudbonosno "da" bez imalo pompe. Par se venčao u tajnosti u manastiru Rajinovac nedaleko od Beograda, u prisustvu kumova i najbližih članova porodica. Ona se čak nije odlučila ni za venčanicu, nego je za ovu scečanu priliku odabrala elegantnu belu haljinu, preneo je Blic.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Isto ovako, pred oltar je otišao i srpski glumac Nikola Glišić, koji je svoju partnerku Bojanu godinama krio od javnosti. Oni su se zavetovali na večnu ljubav pred Bogom 2019. godine.

Jedan od najvećih domaćih zavodnika, maneken Vlada Vuksanović skrasio se pored lepe Latinoamerikanke Dahiane koju je u tajnosti oženio u oktobru 2019.

Njih dvoje su dva meseca nakon venčanja dobili ćerku Valentinu, a kako je Vlada istakao u jednom od poslednjih intervjua on i Dahiana lako su se dogovorili da venčanje bude tajno jer im je oduvek bila želja da sudbonosno "da" izgovore na intimnoj ceremoniji.

Bora Đorđević, frontmen "Riblje Čorbe", i njegova dosta godina mlađa devojka Dubravka tajno su se venčali. Nakon što su rekli da pred matičarem, njih dvoje su nastavili intimno slavlje u malom krugu prijatelja i porodice.

Venčanje, Bora Đorđević, Santorini, Dubravka Milaković
foto: Privatna Arhiva

Nikola Rokvić i Bojana Barović odlučili su se da ceremoniju venčanja obave daleko od očiju javnosti. Nikola i Bojana su otišli u manastir Milešev gde su pred našom najlepšom freskom i uskim krugom voljenih ljudi izrekli sudbonosno "da".

Darko Lazić i Ana Sević su ceremoniju obavili u tajnosti, pred jako malim brojem prijatelja.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović venčanju nisu prisustvovali ni roditelji para, kao ni njihovi bliski prijatelji, već samo kumovi. Čak nekoliko nedelja nakon što se ceremonija održala niko nije znao da su njih dvoje u braku.

Nataša Bekvalac, Ljuba Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Seve i Igor su se prvo venčali u tajnosti, a slavlju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica, a onda je objavila slike na svom Instagram nalogu svadba.

Saša Kapor Nikolina Kovač su se venčali u najužem krugu porodice u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanjskoj kosi samo dva dana pre nego što su postali roditelji divnog sina Nikolaja.

U februaru 2019. godine influenserka i ćerka pokojnog muzičara Dina Dvornika, Ela Dvornik, u tajnosti se u Las Vegasu udala za izabranika Čarlsa Pirsa, sa kojim ima ćerkicu Balie. Ona je samo odjednom objavila fotografiju sa venčanja i iznenadila svoje pratioce. Nažalost, njih dvoje su u procesu razvoda.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja