KATARINA BESNELA NA DARKA ZBOG UNIŠTENOG AUTA! Doživela stres, više neće da toleriše ispade: I svadba dovedena u pitanje?!
Foto: Ana Paunković, printscreen/Instagram

novi haos

KATARINA BESNELA NA DARKA ZBOG UNIŠTENOG AUTA! Doživela stres, više neće da toleriše ispade: I svadba dovedena u pitanje?!

Stars -

Žena Darka Lazića Katarina ogorčena je na pevača zbog nezgode koju je napravio.

Kako saznajemo, njih dvoje su nakon što se on vratio sa saslušanja u Beogradu imali žestoku svađu prilikom koje mu je ona rekla da više ne želi da trpi njegove ispade.

Darko Lazić, Katarina Lazić
foto: ATAImages/Antonio Ahel

I ona je, poput njegove majke Branke, doživela stres kada je u medijima videla fotografije i snimke sudara, ali i kada je saznala da je odveden u policiju na saslušanje.

- Katarina mu je rekla da više ne želi da je dovodi u takvu situaciju i da mu više neće tolerisati ispade. Poludela je, i to samo nekoliko dana pred svadbu. Žestoko su se pokačili. Darko joj je obećao da će ubuduće voditi računa i da ne treba da se sekira zbog njega. Baš se iznervirala zbog automobila, ona ga je i sama često vozila, a ostali su bez njega sad kad im je najpotrebniji - ispričao nam je izvor.

Darko Lazić
foto: Nenead Kostić

Podsetimo, u sredu u popodnevnim satima u Zemunu kod Kvantaša, Darko je doživeo saobraćajnu nezgodu. Tom prilikom, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena.

Darko Lazić, Branka Lazić
foto: Shutterstock, Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

05:00

Darko Lazić o operaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja