KO JE BIO DAVOR, POGINULA RIJALITI ZVEZDA? Otac mu stradao na motoru kad je imao 6 meseci, TRAGIČNO i TEŠKO detinjstvo...
Foto: Printscreen

KO JE BIO DAVOR, POGINULA RIJALITI ZVEZDA? Otac mu stradao na motoru kad je imao 6 meseci, TRAGIČNO i TEŠKO detinjstvo...

Stars -

Davor Andročec iz Stare Gradiške, učesnik RTL-ovih šoua "Superpar" i "Večera za 5 na selu" preminuo je u saobraćajnoj nesreći u 52. godini, koja se desila u Bosni i Hercegovini. Iza sebe je ostavio suprugu Meri i četvoro dece i dvoje unučadi. Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima.

Davor je publiku oduševio vedrinom i pozitivnom energijom. Davor zbog teških životnih okolnosti bio zreliji od svojih vršnjaka.

- Moje detinjstvo je bilo teško, otac mi je poginuo na motoru kad sam imao samo šest meseci, ostali smo stariji brat i ja. Spletom okolnosti i mama nam je otišla dalje svojim životom, a brigu o meni i bratu preuzela je baka pokojnog oca kojoj sam neizmerno zahvalan jer je od mene i brata uspela da napravi prave ljude - pričao je ranije Davor.

Davor Andročec
foto: Printscreen/Facebook

Davor je živeo i radio samo za svoju porodicu, suprugu, s kojom je i učestvovao u jednom šou, i četvoro dece.

Davor i Meri u braku su bili 29 godina, a upoznali su se u studentskom domu.

- Naša ljubavna priča je krenula poput Romea i Julije, na balkonu moje sobe u osječkom domu. Vratio sam se s vikend-dopusta od kuće i ponio sa sobom gusti sok od koprive koji je spremila moja baka, pozvao sam moju Dalmatinku i pitao je želi li probati taj sok. Postavila je pitanje hoće li je žariti jezik jer je to kopriva i to sam iskoristio da dođe, proba i uvjeri se da ta kopriva neće ništa, ali sam zato ja bio taj koji je žario - prisjetio se Davor ranije za 24sata njihova upoznavanja.

kurir.rs/24sata.hr/RTL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track