"SRBI SU ŠOVINISTIČKI NAROD!" Bugarska pevačica pevala kod Tee Tairović na koncertu, a PLJUJE po nama: Krenula Jadrankinim putem
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

zbog njene sramne izjave bukte mreže

"SRBI SU ŠOVINISTIČKI NAROD!" Bugarska pevačica pevala kod Tee Tairović na koncertu, a PLJUJE po nama: Krenula Jadrankinim putem

Stars -

Bugarska pevačica Galena Gančeva, izazvala je dosta kontroverzi u Srbiji jer je na društvenim mrežama postao viralan snimak na kome tvrdi da su Srbi šovinistički narod.

Galena, koja je nedavno bila specijalni gost na koncertu Tee Tairović sada je na meti žestokih osuda, nakon šokantne izjave o Srbima, iako je pre samo par meseci vodila drugu politiku.

Naime, pevačica se u jednom intervjuu dotakla nastupa na koncertu Tee Tairović na Tašmajdanu u Beogradu i podigla veliku prašinu.

MC Stojan, Galena

- Moram da se pohvalim da sam gostovala u Srbiji, zemlji koja je poznata kao šovinistička. Bila sam mnogo skeptična - istakla je Galena.

Snimak koji kruži društvenom mrežom izazvao je burne reakcije korisnika, čiji su se negativni komentari samo nizali, a kako i ne bi, kad je ista pevačica, pre samo par nedelja pričala isključivo samo najlepše o Srbiji.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

Inače, mnogi korisnici društvenih mreža traže da joj se trajno zabrani ulazak u Srbiju.

Podsetimo, pored Galene, pevačica Jadranka Brajaktarević takođe je razbesnela je javnost kada je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije", zbog čega joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Kurir.rs

Bonus video:

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track