BOJAN MAROVIĆ SE SRUŠIO NA BINI! Pozlilo mu na probi za koncert, završio u BOLNICI, lekari savetovali ovo, najbliži zabrinuti
Foto: Kurir televizija

nezgoda

BOJAN MAROVIĆ SE SRUŠIO NA BINI! Pozlilo mu na probi za koncert, završio u BOLNICI, lekari savetovali ovo, najbliži zabrinuti

Stars -

Bojan Marović je neko ko je ovo leto proveo više radno nego odmarajući se i upravo to ga je dovelo do toga da samo sat i po vremena pre velikog koncerta u Petrovcu završi u Hitnoj pomoći.

Bojan Marović
foto: Privatna arhiva

Pevaču je naglo pozlilo i srušio se na generalnoj probi. Njegovi muzičari su brzo reagovali, pa su pevača odmah odvezli do bolnice.

- Sve je u redu. Mogao sam i lošije proći. Stigao me je umor, jer mi je ovo leto baš krcato. Skoro da sam konstantno ili na bini ili u automobilu. Ali sada sam ok. Zahvaljujući lekarima, uspeo sam da odradim koncert i ovom prilikom im se moram zahvaliti. Nije ništa strašno, samo moram da odmorim, tako da nema mesta za brigu i paniku - rekao je pevač.

Bojan Marović
foto: Privatna arhiva

Bojana su lekari savetovali da otkaže koncert, ali je on to odbio. Izašao je na binu, a mnogobrojna publika, koja je te večeri bila na koncertu, nije mogla predpostaviti kakva drama se sa Marovićem odigrala samo sat i po ranije.

Na preporuku lekara, Bojan je uzeo nekoliko slobodnih dana, a već ovih dana ga čeka povratak u Srbiju, gde će nastaviti rad u studiju na novim pesmama, kojima će publiku obradovati ove jeseni, a zatim koncerti u Brocinu, Makedoniji i Crnoj Gori.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

POKUPILI SU ME I 14 DANA DRŽALI NA UŽASNOM MESTU! Bojan Marović progovorio o traumatičnom iskustvu sa putovanja: BILO JE STRAŠNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track