PRVI INTERVJU DŽEHVEROVIĆA NAKON ŠTO SU DOBILI ĆERKU! Podelili utiske, a evo kako se Teodora snašla u ulozi tetke: "Često nije tu"
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

otvorili dušu

PRVI INTERVJU DŽEHVEROVIĆA NAKON ŠTO SU DOBILI ĆERKU! Podelili utiske, a evo kako se Teodora snašla u ulozi tetke: "Često nije tu"

Stars -

Snaja pevačice Teodore Džehverović, blogerka Adriana Džehverović (devojačko Kadar), nedavno se porodila i na svet donela ćerkicu kojoj su ona i njen suprug Sava Džehverović dali ime Dorotea.

Novopečeni roditelji su sada podelili prve utiske o najlepšoj životnoj ulozi u kojoj su se ostvarili.

- Moramo da se pohvalimo da nam super ide i ljudi oko nas nas hvale, tako da, nemamo zamerke. Jako smo opušteni i od početka smo znali da to želimo. Bili smo sigurni u svoje odluke, tako da, kada je beba na došla na svet, nije bilo problema. Beba to oseti, našu pozitivnu energiju i našu spontanost - rekli su Adriana i Sava.

Sava Džehverović, Adriana Kadar
foto: Printscreen Instagram

- Mi smo sto posto sigurni da će ćerkica biti javna ličnost. U stomaku nije htela da nam se pokazuje, non stop nam je okretala leđa, ali... Mislim da nema mnogo izbora (smeh) - rekao je novopečeni tata.

On je otkrio i kako se Teodora snalazi sa bratanicom.

- Super! Teodora je bila oduševljena kad je čula da će dobiti bratanicu. Njenoj sreći nema kraju. Nažalost, sad je letnja turneja pa je često na putu, peva kako u Srbiji, tako i u drugim državama, ali evo, piše mi da jedva čeka da se vrati i da se druži sa njom - ispričao je Sava.

Sava Džehverović, Adriana Kadar
foto: Printscreen Instagram

Adriana je otkrila da priželjkuje još trudnoća.

- Sve je super prošlo. Na Instagramu sam od A do Š opisala svaki detalj oko porođaja. Nije prošlo ni dva meseca, pa ne mogu još da kažem za sledeće dete, ali ako je sve ovako, mogla bih deset - istakla je kroz smeh, a Sava se nadovezao:

- Sve je prošlo kako treba, obilazili smo egzotične destinacije dok je Adriana bila trudna. Ako je ovako, može još petoro, ali ćemo definitivno sačekati nekoliko godina.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:06

Teodora Džehverovic uvija kukoivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track