TAST DARKA LAZIĆA ODUŠEVLJEN ZETOM! Ovo kaže o pevaču, a evo da li je savetovao ćerku pre UDAJE!
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

TAST DARKA LAZIĆA ODUŠEVLJEN ZETOM! Ovo kaže o pevaču, a evo da li je savetovao ćerku pre UDAJE!

Stars -

Otac Katarine Lazić Zoran kaže da ćerki nije davao savete povodom stupanja u brak s Darkom Lazićem jer ju je celog života usmeravao.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

- Uzbuđeni smo. Katarina je raspoložena. Nisam je ništa savetovao, savete je primala godinama, usmerena je već. Darko je dobar, pošten, to je najvažnije. Ne znam ko će biti veseliji, supruga ili ja, svi smo veseli - poručio je Zoran.

Katarinina sestra Kristina je poručila Darku i njegovom bratu Draganu da će morati da se "otvore" za mladu. On je poručio da je spremio 50 evra.

Darko Lazić, svadba
foto: Petar Aleksić

- Darka ne mogu da uhvatim, ovih dana je u haosu. Čekam njega da idemo da kupimo odelo, neću bez njega da kupujem. On još nije ni sve pozivnice podelio, stoji tuca na stolu. Pomogao sam mu koliko je do mene, sutra ću ipak ja biti uz njega, idemo po mladu, biće ispoštovani svi srpski običaji, gađanje u jabuku, bacanje sita i tamo gde ja nastupam je kupovina mlade. Kaća ima sestre, ako je bude prodavala starija sestra Tijana, onda sam na***ao! Ona je opasna, ali spreman sam da dam 50 evra... (smeh) Šalim se, naravno, dogovoriću se sve sa Darkom - otkrio je Darkov brat Dragan dan pred svadbu.

Kurir/ Republika

Bonus video:

00:24

Darko Lazić ponovo vozi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track