"NAŠA ĆERKA NEMA CENU, NEK DAJU KOLIKO IMAJU!" Majka neveste Darka Lazića otkrila da li je mlada imala PEH pred venčanje
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

iskrena

"NAŠA ĆERKA NEMA CENU, NEK DAJU KOLIKO IMAJU!" Majka neveste Darka Lazića otkrila da li je mlada imala PEH pred venčanje

Stars -

Vesna, majka supruge Darka Lazića - Katarine, kao i njen suprug Zoran, ne krije sreću povodom današnjeg venčanja svoje mezimice.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

- Odlično sam, vesela, uzbuđena... Ne udaje se ćerka svakog dana. Svakome je drago što se ovo dešava - rekla je Vesna medijima, pa otkrila za koliko će "prodati" ćerku:

- Znate kako sam rekla, naša ćerka nema cenu, nek daju koliko imaju - našalila se ona. Vesna je otkrila i da li je Katarina doživela neki peh pred venčanje.

- Kaća je odlično, venčanica je spremna, nema peha, osim kišice koja je padala, ali kažu da to valja - porucila je Vesna.

Darko Lazić, Katarina Lazić
foto: Ana Paunković, Shutterstock

Pre Vesne je i Katarinin otac Zoran otkrio da li je nešto posavetovao ćerku.

- Uzbuđeni smo. Katarina je raspoložena. Nisam je ništa savetovao, savete je primala godinama, usmerena je već. Darko je dobar, pošten, to je najvažnije. Ne znam ko će biti veseliji, supruga ili ja, svi smo veseli - poručio je Zoran.

Podsetimo, i sam mladoženja Darko je pre odlaska po mladu sa knedlom u grlu govorio o pokojnom ocu.

- Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko medijima.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića
foto: Petar Aleksić

Kurir.rs/republika

Bonus video:

00:41

Darko Lazić iz prve pogodio jabuku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track