03:05

Aleksandra Mladenović - Rita Oru je stigla karma

šok intervju

VEĆ SAM IZABRALA VENČANICU! Aleksandra Mladenović stigla na Lazićevo venčanje, progovorila o svojoj svadbi, pa oplela po RITA ORI

Stars -

Darko Lazić zavetovao se na večnu ljubav svojoj partnerki Katarini na raskošnoj ceremoniji organizovanoj u pevačevom rodnom Brestaču, a među zvanicama se našla i Aleksandra Mladenović.

Pevačica se obratila okupljenim medijima, među kojima je i ekipa Kurira, te poželela dug i srećan brak mladencima.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića
foto: Petar Aleksić

- Želim mu sreću, mislim da je našao sebi srodnu dušu. Oni se odlično slažu, Katarina ide sa njim i na nastupe. Želim im da im brak traje. Zapevaću, zašto da ne. Ja volim venčanja, lepo je kada te neko pozove da uveličaš njegov najsrećniji dan.

Pevačicin ljubavni život konstantno intrigira javnost, a od njene veze sa kolegom Isakom Šabanovićem, Aleksandra svog patnera nije predstavila javnosti.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića
foto: Petar Aleksić

- Udaću se kada mi Bog pošalje pravu ljubav. Zasad sam slobodna, više i ne čekam da se pojavi princ. Ja sam, inače, već izabrala venčanicu. Do sada sam uhvatila deset bidermajera, ali ih više ne hvatam. Što se tiče običaja, ja sam sa juga, ispoštovaću sve običaje. Moraće mladoženja po mene u Žitorađu.

Čitav region brujao je o Riti Ori koja je podigla srpsku zastavu na koncertu u Mađarskoj, a sada se i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" osvrnula na ovaj potez albanske pevačice.

- Rita Ora oduvek blati Srbiju i Srbe. Ja nisam neko ko gleda te stvari, ali ju je stigla karma jer nas je pljuvala. Da je znala da je to srpska zastava verovatno bi je zapalila - rekla je Aleksandra Mladenović za Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track