NOVI DETALJI RAZVODA VANJE I ŠA! Reperova drugarica razvezala jezik: "Folirant, udala se zbog MRTVE REKLAME" Pukla bruka
Foto: Printscreen/Instagram

sada je i zvanično

NOVI DETALJI RAZVODA VANJE I ŠA! Reperova drugarica razvezala jezik: "Folirant, udala se zbog MRTVE REKLAME" Pukla bruka

Stars -

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje.

Sada se tim povodom oglasila Jovana Tomić Matora.

- Baš si se Vanja proslavila jako, baš si se u pravom svetlu. I baš si super devojka i baš si uspela u tome da postaneš poznata - ispričala je Matora ironično i dodala:

Nenad Aleksić Ša
foto: Printskrin/Instagram

- Morala sam na ovaj način da se obratim i da želim da pružim podršku Nenadu. Ne mogu da verujem da sam bila na svadbi, u kući... Koji je to folirant. Da li je realno da se neko uda zbog mrtve reklame? Da napraviš dečku pakao od života zbog reklame? Držao te kao malo vode na dlanu. Svako ko tu devojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Nije mi normalno da neko može da podrži bilo koga ko ima takvo mišljenje? Nenade, beži! Imaš sreće što te ostavila - zaključila je Matora.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Pink Tv

- Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem - rekao je razoranao Nenad za medije.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen Amidži šou

Podsetimo, Ša je prevario suprugu Ivanu Aleksić u "Zadruzi" sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli.

Ljubav između Tare i Ša nije potrajala, pa se Simova ubrzo posvetila novom partneru i detetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sreću pronašao pored Vanje. Ipak, izgleda da i njihova ljubav nije potrajala.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track