OPARIO SE! Marko Đedović kupio još jedan stan u elitnom naselju od HONORARA, pa otkrio tajne detalje o elitnoj "Zadruzi 7"
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Pink, Shutterstock, Nenad Kostić

gledaoce čekaju brojna iznenađenja

OPARIO SE! Marko Đedović kupio još jedan stan u elitnom naselju od HONORARA, pa otkrio tajne detalje o elitnoj "Zadruzi 7"

Stars -

Budući učesnik "Zadruge 7 - Elite", Marko Đedović, otkriva da gledaoce čekaju brojna iznenađenja 2. septembra kada počinje ovaj rijaliti.

Kako na samom početku priznaje, Marko Đedović je od honorara kupio još jedan stan u Beogradu, u elitnom naselju.

Marko Đedović
foto: Printscreen Amidži šou

- Već je pala kupovina! Pao je dogovor. Biće i to, još jedan stan uzimam, i to u elitnom naselju. Sve sam kupio u kešu, neću plaćati ništa na kredit i nisam zadužen. Odabrao sam 42 kvadrata, i ja tu neću živeti. Planiram da taj stan iznajmuljem - priznao je Đedović za medije, a onda se osvrnuo na "Elitu 7".

Marko Đedović
foto: Kurir televizija

- Gledaoci će sve te večeri saznati. I zašto baš ovaj projekat novi naziv "Elita", i to će se otkriti čak na dva načina. Imanje će biti potpuno drugačije. Sve je prošireno i sve je različito. Preuređeni su svi delovi. Zauzeli smo pola imanja Željka Mitrovića, ali je sve bombastično. Ne bih smeo da otkrijem, ali evo priznaću. Čak su se i strani mediji akreditovali kako bi ispratili ovaj projekat - zaključuje Đedović za medije.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

11:22

Marko Đedović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track