POLICIJA PRIKUPILA DOKAZE PROTIV DARKA LAZIĆA! Evo šta čeka pevača nakon privođenja
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

OPET PREKRŠIO ZAKON

POLICIJA PRIKUPILA DOKAZE PROTIV DARKA LAZIĆA! Evo šta čeka pevača nakon privođenja

Stars -

Darka Lazić rano jutros priveden u policiju zbog upravljanja motornim vozilom, o čemu je pisao Kurir, nakon čega će zbog dokaza koji su prikupljeni sa svadbe biti sproveden i sudiji u Rumi, kako navode mediji.

Njega je, naime, rano jutros policija privela na razgovor nakon što su se na društvenim mrežama juče šerovali snimci na kojima se vidi da vozi mladenački auto.

Policija je, kako prenose domaći mediji, prikupila dokaze, odnosno snimke sa svadbe koje će predati kao dokaz prilikom podnošenja prekršajne prijave protiv Lazića, sudu u Rumi.

Darko Lazić
foto: Kurir

On je danas, u policijskoj stanici u Pećincima izjasnio o prekršaju za koji ga terete i sada očekuje poziv od sudije za prekršaje.

Inače, nakon privođenja oglasio se i Lazić, koji tvrdi da je policija došla da proveri papire auta.

Darko Lazić
foto: Printscreen

- Kod kuće sam, nije ništa strašno bilo, niti sam priveden niti uhapšen. Policija je došla da proveri skupoceni "lamborgini" kabriolet koji sam vozio. Toliko su svi pisali o njemu da je i policija došla da proveri papire. Automobil je od mog druga, sve je provereno papirološki i ok je. Nije tačno da su došli jer sam vozio bez dozvole. Nekom očigledno smetam - kaže pevač koji se još oporavlja od svadbe.

- Sutra putujem na Zlatibor kako bi došao malo sebi, a na medeni mesec idem u januru - objasnio je Lazić za Informer.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:41

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA KURIR TV: Pustili su Simatovića jer su procenili da je gotov! I Mladić i Stanišić su u jako lošem stanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track