KO JE ANASTASIJA BUĐIĆ KOJOJ SU ZAPALILI AUTO? Udala se u ZATVORU za narko-dilera, malo ko zna da joj je Ana Ivanović otela ljubav
Foto: Kurir televizija

KO JE ANASTASIJA BUĐIĆ KOJOJ SU ZAPALILI AUTO? Udala se u ZATVORU za narko-dilera, malo ko zna da joj je Ana Ivanović otela ljubav

Stars -

Anastasiji Buđić noćas su zapalili automobil marke BMW u Rakovici gde inače živi. Istragom je utvrđeno da je požar podmetnut, a pored njenih kola izgorelo je još jedno auto koje je bilo parkirano pored njenog, prenela je Republika.

Anastasija je inače ćerka fotoreportera Zorana Buđića Kobre. Ona je nekada bila modelsica, a trenutno radi kao voditeljka na jednoj televiziji.

Buđićeva je jednom ispričala zanimljive detalje o očevom životu, te je otkrila kakv odnos ima sa tatom i kroz šta je njena porodica prošla.

Anastasija Buđić
foto: Marina Lopičić

"Moj otac ima jedan brak u kome je dobio sestru i mene. Posle razvoda oca i majke, Kobra nije hteo da se ženi. Ostao je zaljubljive prirode imao je dosta devojaka", rekla je Anastasija, pa otkrila najveću tajnu svoga oca:

"Niko ne zna da je on u vojsci bio najbolji snajperista, pa eto otud to "oštro" oko, nije ni čudo što je sad jedan od najboljih i najpoznatijih paparaco fotografa. Tata je snajper zamenio sa fotoaparatom. Takođe držao je pola "Severnog jadrana", radio je i sa teksilom", ispričala je modelsica.

Inače, Anastasija je udala u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji je tamo služio zatvorsku kaznu zbog šverca opijata. Brak nije potrajavi više od tri godine.

Anastasija Buđić
foto: Damir Dervisagic

- Danas smo, sada već moj bivši muž i ja, potpisali papire za razvod. Ostali smo u dobrim, prijateljskim odnosima. Pošto je naš brak bio javna stvar, otud i obaveštenje o razvodu - poručila je tada Buđićeva.

- Jedino što imam da kažem, bez daljih pitanja i potpitanja, jeste da smo se razveli. Ostali smo u dobrim, prijateljskim odnosima. Pošto je naš brak bio javna stvar, otud i obaveštenje o razvodu - poručila je Buđićeva.

U svojoj burnoj biografiji upisana joj je i ljubav sa Markom Stilitanom, koji je sa njom prekinuo svaki kontakt kada se zaljubio u Anu Ivanović, prenosili su 2013. domaći mediji. Mediji su pisali i da je ljubav Ane i Marka bila je toliko jaka da su umalo otišli pred oltar. Ipak, putevi su im se razišli i danas nisu u kontaktu.

Ana Ivanović
foto: Instagram

Anastasija je svojevremeno potvrdila da je bila sa njim u vezi.

"Mark i ja smo se upoznali pre nekoliko godina u avionu. Tada je sve počelo. Iako su postojale velike emocije sa obe strane, putevi su nam se razdvojili i to se završilo. On je dobar dečko, ali više nismo u kontaktu", ispričala je ona tada.

kurir.rs/republika/blic

Bonus video:

04:33

Uros Stanić - moja baba je Jelena iz grupe Zans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track