SKANDAL ZBOG PESME "MAKEDONSKO DEVOJČE" SE NE STIŠAVA: Rada se konačno oglasila nakon optužbi da je u tekst ubacila VULGARNU REČ
Foto: Kurir televizija

NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI

SKANDAL ZBOG PESME "MAKEDONSKO DEVOJČE" SE NE STIŠAVA: Rada se konačno oglasila nakon optužbi da je u tekst ubacila VULGARNU REČ

Stars -

Na internetu se pojavio snimak sa nastupa Rade Manojlović na kojem peva čuvenu pesmu "Makedonsko devojče", ali sa navidno izmenjenim tekstom.

Naime, umesto "kitka šarena", ljudi pišu kako se čuje "ki*a šarena", što je naravno naišlo na veliku osudu.

Rada Manojlović
foto: Printscreen

Međutim, istina je da je tako ispalo pošto su na bini imali problem sa tehnikom, što je Rada potvrdila za domaće medije.

- Pošto vidim da ovaj video ima ogroman broj pregleda, osećam dužnost da se oglasim. Vi znate da ja u svojim pesmama nikada ne koristim neprimerene i vulgarne reči, a kamo li da tako pevam najveći makednoski hit - rekla je ona, pa dodala:

- Istina je da tako zvuči, ali samo zato što je mikrofon prekinuo u tom momentu. Da li je do kabla ili ne znam čega, ali to je tako. I nije se desilo samo na toj pesmi, već smo i na drugima u toku večeri, imali smo problem sa kablom i adapterom, ali naravno da me je nažalost zadesila ta nesreća da pukne baš na toj reči i da to baš neko usnimi. Ne želim nikoga da uvredim, vi znate da to nije moj stil - poručila je pevačica.

Rada Manojlović
foto: Vladimir Vasic/ATAImages

Inače, na Jutjubu se mogu čuti i ranija Radina izvođenja ove pesme i na svakom peva pesmu onako kako je ona u originalu i otpevana.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

01:30

RADA MANOJLOVIĆ SE VRAĆA NA VELIKA VRATA?! Za 38. rođendan objavila pesmu koja je PRAVO LUDILO, a uskoro izlazi i novi album!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track