"OVO JE KONCERT DECENIJE" Utisci publike nakon koncerta ZDRAVKA ČOLIĆA: Ovo nam je bio san! Na sceni je kao tinejdžer (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"OVO JE KONCERT DECENIJE" Utisci publike nakon koncerta ZDRAVKA ČOLIĆA: Ovo nam je bio san! Na sceni je kao tinejdžer (VIDEO)

Stars -

Zdravko Čolić napravio je koncert u Čačku nakon 2 decenije, slogan istog je bio koncert godine, ali se publika ne slaže sa tako skromnom izjavom.

Na nastupu je gotovo 50.000 ljudi uživalo skoro četiri sata u vanvremenskim hitovima pevača koji je obeležio detinjstvo mnogim generacijama.

Ovo su neki utisci publike koja se nezaboravno provela:

00:59

OVO JE KONCERT DECENIJE Utisci publike nakon koncerta ZDRAVKA ČOLIĆA: Ovo nam je bio san! Na sceni je kao tinejdžer

- Čitav grad je u nekoj euforiji, vrhunska je atmosfera, za kraj leta ovo je nešto fantastično. Stvarno sam oduševljen, Zdravo ima 72 godine, a na bini se ponaša kao tinejdžer. Svima na je preneo pozitivnu energiju i neku opuštenost. Ovo je vrhunski kraj leta, ovaj koncert će se pamtiti. Nazvali su ga koncertom godine, ali smatram da je ovo koncert decenije.

- Baš nam je lepo, ovo nam je bio san, mnogo volimo Zdravkove pesme. Izabrale smo ovu noć da provedemo zajedno.

- Meni je mnogo lepo, ne slušam ovo privatno, ali znam neke pesme. Međutim, baš mi je lepo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:43

ZDRAVKO ČOLIĆ OTKRIO GDE STAVLJA BRUSHALTERE OD OBOŽAVATELJKI: To je nečija emocija, ja to lepo odradim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track