AMIDŽIĆ S TRUDNOM ŽENOM NAPUŠTA STAN! Ognjen i Mina moraju da se isele za 10 DANA sa Dorćola, ruši se ceo SPRAT
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Printskrin/Instagram

AMIDŽIĆ S TRUDNOM ŽENOM NAPUŠTA STAN! Ognjen i Mina moraju da se isele za 10 DANA sa Dorćola, ruši se ceo SPRAT

Stars -

Ognjen Amidžić i njegova partnerka Mina Naumović postaće roditelji za nekoliko meseci, što je razlog zbog kojeg će se iseliti iz stana na Dorćolu u kome žive

Naime, poznati voditelj i njegova izabranica uveliko se pripremaju za dolazak bebe, a već su dogovorili i venčanje koja će se održati u krugu najbližih članova porodice i prijatelja. Upravo zato su odlučili da se isele iz stana na Dorćolu u kojem žive i to kako bi ga potpuno renovirali.

Ognjen Amidžić
foto: FOTO KURIR

- Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje - kaže izvor i dodaje:

- Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana.

Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska
foto: Kurir

Podsetimo, Ognjen je potvrdio da čekaju bebu i da je jako srećan zbog toga.

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - rekao je voditelj.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track