VELIKO SLAVLJE KOD DRAGOJEVIĆA! Oglasili se Dejan i njegova devojka, a povod je PRELEP! Od sinoć ne prestaje VESELJE! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, ATAImages, Printscreen/Zadruga, Ilustracija

porodica se okupila

VELIKO SLAVLJE KOD DRAGOJEVIĆA! Oglasili se Dejan i njegova devojka, a povod je PRELEP! Od sinoć ne prestaje VESELJE! (FOTO)

Stars -

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, imao je jako turbulentan odnos sa svojom porodicom, sa kojom nekoliko godina nije razgovarao, ali se sve promenilo otkako je okončao brak sa Dalilom Dragojević i u teškom periodu ponovo dobio njihovu podršku.

Dejan je sad u nikad boljim odnosima sa svojim najbližima, što redovno pokazuje na društvenim mrežama, a novu snajku, Jovanu Stojanović, su po svemu sudeći jako lepo prihvatili.

Dejan i Jovana su se sad prelepim povodom oglasili na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, a radi se o rođendanu Davida Dragojevića. Njih dvoje su mu uputili jako dirljive reči, koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Instagram

Dejan se svom bratu obratio i podelio sliku sa dočeka njegovog rođendana, a slavlje po svemu sudeći traje od ponoći.

- I eto tako mi dočekujemo godine, on moje,a ja njegove, a između njih je vreme koje je iskorišteno maksimalno. Živ i zdrav bio, brate moj - napisao je mlađi Dragojević putem svog Instagram profila.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Instagram

Dejanova devojka Jovana je takođe Davidu uputila javnu rođendansku čestitiku, za koju se odučila da podeli porodičnu sliku Dragojevića, na na kojoj su David i Dejan sa majkom Biljanom i ocom Goranom, nakok superfinala "Zadruge 5".

- Srećan rođendan želim sve najbolje, puno zdravlja i sreće. Svaki dan je novi početak, a ovo je slika koja je započela neku staru sreću da pravi srećnom sve godine koje su nam preostale - poručila je Jovana putem svog Instagram storija, uz emotikon crvenog srca.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:37

Dejan Dragojevic se oglasio s odmora i otkrio da je spreman za narednih 10 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja