NA ROĐENDAN OVE OSOBE JE TERMIN ZA POROĐAJ LUNE ĐOGANI! Pevačica ŠOKIRALA: Porodiću se 7 DANA ranije, OVO JE NAJVAŽNIJE (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NA ROĐENDAN OVE OSOBE JE TERMIN ZA POROĐAJ LUNE ĐOGANI! Pevačica ŠOKIRALA: Porodiću se 7 DANA ranije, OVO JE NAJVAŽNIJE (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani dovodi na svet još jednu devojčicu za mesec dana. Pred snimanje jedne emisije, otkrila je novinarima kako se oseća pred sam porođaj:

- Nemam strah, više je neka pozitivna trema. Uvek je najvažnije da prođe sve kako treba, da bude sve uredu sa bebom i sa mnom. Ovaj put znam šta me čeka, tako da sam lagana.

Potom je rekla da li je sve spremno za dolazak ćerkice:

01:13

NA ROĐENDAN OVE OSOBE JE TERMIN ZA POROĐAJ LUNE ĐOGANI! Pevačica ŠOKIRALA: Porodiću se 7 DANA ranije, OVO JE NAJVAŽNIJE

- Nismo još sve, ali ono najosnovnije jesmo, ostale su sitnice poput nekih komada odeće. Doduše to je slatko, taman za kraj. To je ostalo, sve ostalo je spremno.

Potom je rekla da je termin za rođendan njenog oca, Gagija Đoganija:

- Prirodan termin jeste 12. oktobra, ali moram da se porodim sedam dana ranije jer idem na carski rez drugi put.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track