ZORANNAH POKAZALA NOVI STAN U KOM ŽIVI SA FUDBALEROM Sve sami LUKSUZ, za sitnicu pukla 500 €, a evo kako je usnimila DEČKA
Foto: Printscreen

foto

ZORANNAH POKAZALA NOVI STAN U KOM ŽIVI SA FUDBALEROM Sve sami LUKSUZ, za sitnicu pukla 500 €, a evo kako je usnimila DEČKA

Stars -

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah nedavno je objavila da se sa svojim dečkom fudbalerom Elojom Rumom seli u Holandiju, nakon što su nekoliko meseci proveli u Americi, zbog njegovog posla.

Oni su nedavno kupili stan, a sada ga opremaju po svojoj želji. Zorannah sa uživanjem kupuje sve što želi za novi dom, i za to ne žali novac.

Ona je na svom Jutjub kanali snimila deo stana u kojem već sada sve odiše luksuzom.

Zorannah
foto: Printscreen

- Mislila sam da će nam stan biti na zeleno, ali smo se predomislili i idemo na plavo. Stan ću vam pokazati kada sve završim, kada kupim sve detalje, dekoracije, kada promenim boju koju želim. Do tada ćete videti samo delove. Stan je prelep, jedva čekam da sve namestimo kako treba i da vam ga pokažemo - rekla je Zorannah, pa nastavila da pokazuje stvari.

Zorannah
foto: Printscreen

Influenserka je pokazivala od običnih krpa, sunđera, escajga, tanjira preko dekoracije poput svećanja, sveća, mirišljavih štapića do raznih plehova, usisivača, blendera...

Zorannah
foto: Printscreen

- Nisam ni ušla, već sam potrošila 500 evra - rekla je Jovanovićeva dok je bila u jednoj radnji za kuću.

Kada se vratila u stan, snimila je i svog dečka, koji je odmarao u dnevnoj sobi na velikoj beloj garnituri, a Zorannah ga snimila kako gleda smešne klipove na Tiktoku. U jednom momentu pogledali su viralni video Miljne Kulić, što ih je nasmejalo.

Zorannah
foto: Printscreen

Podsetimo, ona je ranije otrkila kako su pazarili novi stan u Holandiji i kako su morali da se isele iz njegove kuće, a onda spomenula njegovu bivšu suprugu, sa kojom je živeo tu.

- Kupili smo mi prelep stan u Holandiji, a i on je ovde živeo sa bivšom ženom, tako da ova kuća nikada ni nije bila "moja". Ali tu smo se zaljubili i sve - rekla je Zorana, a onda se spakovala i krenula da plače.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track