SVEKAR JOJ U JEKU SKANDALA, NE DA RADNIKU 50.000 € ODSTETE: A i Jovana Švonja ima KONTROVERZNU prošlost, sve njene AFERE
Foto: Instagram

Kontroverzna prošlost bivše manekenke

SVEKAR JOJ U JEKU SKANDALA, NE DA RADNIKU 50.000 € ODSTETE: A i Jovana Švonja ima KONTROVERZNU prošlost, sve njene AFERE

Stars -

Dušan Đorđević, svekar Jovane Švonje, otac njenog supruga fudbalera Filipa Đorđevića, našao se u jeku skandala budući da njegov radnik od njega deceniju ne može da naplati odštetu jer je izgubio ruku dok je radio u njegovoj firmi.

I sama Jovana često je bila u centru skandala. Jovana Švonja i Filip Đorđević u braku su od 2015, a godinu dana kasnije venčali su se i u crkvi. Zajedno su devet godina i imaju dvoje dece, ćerku Noel i sina Leona. Žive u Italiji, a na društvenim mrežama neretko objavljuju detalje iz luksuznog privatnog života.

Jovana Švonja, Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram, MUP

Međutim, iako danas uživa u srećnom i ispunjenom životu, mnogi ne znaju da je bivša manekenka prošla kroz veoma buran i težak životni period. Pisalo se da je zbog kraha veze sa bivšim dečkom pokušala i da se ubije skokom s mosta u Dunav, ali je ona to demantovala:

- Ta priča o skoku sa mosta prati me godinama i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno za "Stori".

Jovana Švonja
foto: Printscreen Instagram

Ona je i 2012. godine doživela neprijatnost kada je na snimanju spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala je bez kose, zbog čega je u bolnici provela tri nedelje. I taj događaj pratile su kontroverze, ali je ona i tada tvrdila da je reč o nesrećnom slučaju.

Prošle godine supruga fudbalera Filipa Đorđevića zbog nasilničke vožnje sankcionisana je u skraćenom postupku. Ona je upravljala vozilom marke BMW, i to 196 kilometara na sat na mestu gde je dozvoljena brzina 80! U vozilu su se sa njom tada nalazila i njena deca (4) i (6), a prilikom policijske kontrole utvrđeno je i da joj je istekla vozačka dozvola. Izrečena joj je novčana kazna od 120.000 dinara, a dobila je i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, kao i 15 kaznenih poena.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, čovek više od dve decenije pokušava da izdejstvuje pravdu, ali bezuspešno. Sudija koja je tada vodila postupak u međuvremenu je otišla u penziju, a onda se predmet prebacivao na njene kolege koje su presudile u korist nesrećnog radnika. Filipov otac Dušan je godinama izbegavao njeno uručenje, a firmu u kojoj se desio nesrećan slučaj je i ugasio. Svu svoju imovinu je prebacio na treća lica kako bi izbegao da Brkoviću isplati štetu.

Otac bivšeg reprezentativca je, kako smo saznali, pokušavao i da izbegne prinudnu naplatu i obmane izvršitelje:

- Kada su izvršitelji pokušali da popišu njegove nepokretnosti, on je ispraznio ceo stan u kojem živi i još se žalio kako je za transport tih stvari morao da plati 600 evra. Nesrećnom čoveku bez ruke, koji je i socijalni slučaj, umesto novca ponudio je prasiće - rekao je izvor za Informer.

kurir.rs

Bonus video:

02:17

Jovana Bjelović - Želim da se družim sa Teodorom Radojčic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track