"JEDVA SAM PREŽIVELA DA BIH BILA LEPA" Indi se prisetila kako joj je život visio o koncu posle operacije želuca: PLAĆAM CEH!
Foto: Printscreen Amidži šou

"JEDVA SAM PREŽIVELA DA BIH BILA LEPA" Indi se prisetila kako joj je život visio o koncu posle operacije želuca: PLAĆAM CEH!

Stars -

Pevačica Indira Aradinović Indi javno je pričala o operaciji želuca koju je imala pre tri godine. Ona sada sa ove distance smatra da dobro izgleda, ali da ju je sve to umalo koštalo zdravlja.

Indi Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

- Recept je moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem - poruČuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Na pitanje da li bi poput sestre Edite Aradinović, za potrebe snimanje nekog spota ili projekta, ošišala kosu, Indi poručuje:

- Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to deo šoubiza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala I otišla u vatreno crveno pa sad u crnu - smatra pevačica i usput se nadovezuje na to u kakvim je sada odnosima nakon javne tuče sa sestrom Editom.

Indi Aradinović, mesto tuče, tuča, Edita Aradinović
foto: Kurir, Tamara Trajković, Ana Paunković

- U odličnim smo odnosima - kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i otkriva da li ima momka.

- Srećno slobodna. Uvek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: "Digni se, šta ti je". Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli sebe ne može da voli ni druge. Posle svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira - kaže Indi.

Indi Aradinović, Indira Indi Aradinović
foto: Printscreen Paparaco Lov

Pevačici je samo nakon četiri meseca pukao brak sa našim biznismenom koji živi u Danskoj. Kako ističe sada u brak kao instituciju ne veruje.

- Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspešno zauvek, ali trenutno nisam u fazonu da verujem da postoji.

Kurir/ Blic

Bonus video:

03:13

Indira Aradinović Indi iznela sve detalje o dečku koji je vodi na luksuzna putovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track