PRVO OGLAŠAVANJE DESINGERICE NAKON IZLASKA IZ PRITVORA! Reper šokirao: Naša sezona nastupa je završena, mnogo sam se davao...
Foto: Instagram

iskreno

PRVO OGLAŠAVANJE DESINGERICE NAKON IZLASKA IZ PRITVORA! Reper šokirao: Naša sezona nastupa je završena, mnogo sam se davao...

Stars -

Dragimir Despić Desingerica, koji je nedavno priveden na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, o čemu je Kurir prvi pisao, napustio je pritvor nakon čega se po prvi put oglasio.

Naime, kontroverzni reper je na društvenoj mreži Instagram svojim vernim pratiocima pokušao ukratko da objasni šta se desilo, ali sve detalje obećao tek kad mu se završi "godišnji odmor", jer mu nakon nastupa tokom celog leta treba pauza.

Desingerica
foto: Printscreen/tiktok/desingerica

- Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, baho, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Dragomir Despic Desingerica
foto: ATA images/Antonio Ahel

Da podsetimo, on je u BMW X6 zaustavljen na Paliluli, jer je vozio bez tablica, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova.

Kurir.rs

Bonus video:

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track