TRI SVADBE! Anastasija i Gudelj, pored proslave u Španiji koja će biti sledećeg leta, planiraju zabave i u Beogradu i Trebinju
Foto: Instagram, Shutterstock

Lepo

TRI SVADBE! Anastasija i Gudelj, pored proslave u Španiji koja će biti sledećeg leta, planiraju zabave i u Beogradu i Trebinju

Stars -

Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u ljubavi, a nakon crkvenog venčanja oni planiraju čak tri svadbe. Jedna će biti u Sevilji, gde žive, drugu žele da organizuju u Trebinju, inače rodnom gradu fudbalerovih roditelja Olivere i Nebojše, i treću u Beogradu.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/nemanjagudelj/raznatovicanastasija, Shutterstock

Kako saznajemo, na ovaj korak su se supružnici odlučili kako bi ispoštovali sve goste, mnogobrojnu rodbinu i prijatelje. To za Kurir priča izvor blizak bračnom paru: - Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak tri lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u tri zemlje: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe - priča naš sagovornik. Prema njegovim rečima, to neće biti klasična svadba.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, Stefan Šarić, Episkop Stefan Šarić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

- U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu i Trebinju za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju - završava naš izvor. Ekipa Kurira letos je posetila Trebinje. Tada samo obišli kuću Nemanjinog oca u kojoj su nas ugostile Gudeljeve strine, iako nisu očekivale goste. - Dobro došli. Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad - rekla je tada ponosna strina. Ništa manje reči hvale nije imala ni druga strina.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram

- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde." Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale - ponosno je rekla. Sve pohvale za Nebojšu, suprugu Olju i kompletnu familiju imaju i Trebinjci, ali i komšije, koje jedva čekaju veselje.

Marko Jović

01:01

Danas u 17.10 časova na Kurir televiziji ne propustite novu epizodu emisije Pusti brigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track