"UKRAO ŽENU OD NJENOG ĆALETA" Ovo je supruga Alekse Avramovića, PRATI ga u stopu, a posle SREBRA, širi se snimak s njihove svadbe
Foto: Dado Đilas, screenshot

ludi ples

"UKRAO ŽENU OD NJENOG ĆALETA" Ovo je supruga Alekse Avramovića, PRATI ga u stopu, a posle SREBRA, širi se snimak s njihove svadbe

Stars -

Aleksa Avramović ostavio je srce na terenu i u finalu Svetskog prvenstva na kojem je Srbija osvojila drugo mesto.

Na društvenim mrežama nakon turnira krenuli su da se dele brojni snimci našeg asa, njegove iskrene reakcije, ali i privatni videi.

Tako je jedan sa svadbe, privukao veliku pažnju. Naime, Aleksa Avramović u braku je sa izabranicom Teodorom, koja je njegova srodna duša, a to se može videti i po ludom plesu koji su izveli na svojoj svadbi.

Aleksa i Teodoru su skakali u ritmu pesme i ludo se zabavljali u jednom restoranu, a ispod klipa nizali su se komentari koji su vezani za njega i protekli Mundobasket.

Aleksa Avramović
foto: Printscreen

"Ukrao je od njenog ćaleta", šalili su se komentatori na račun toga što je Avramović dva dana gledao kako da ukrade loptu Šaju.

"Aleksaaa", pisali su drugi.

Inače, Teodora godinama prati Aleksu Avramovića na utakmicama i bodri ga.

Ona nije aktivna na društvenim mrežama, ali zato Aleksa redovno pokazuje kako uživaju u putovanjima i obožavatelji su mu zahvalni na tome.

"Moja najveća podrška", napisao je Aleksa u opisu ove fotografije.

Njih dvoje su posebnu pažnju privukli prošlo leto kada su se venčali, a mnogi su tada bili prijatno iznenađeni Teodorinom venčanicom.

Venčanje je bilo u Čačku, a o ovoj venčanici pisala je cela Srbija.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:53

Aleksa Avramović nakon pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track