VOLEO JE ĆERKU SVOG PREDSEDNIKA! Ovo su sve devojke KAPITENA Srbije Bogdana Bogdanovića! Raskid s NJOM je bio baš bolan
Foto: Damir Dervišagić, AP/Christophe Ena

VOLEO JE ĆERKU SVOG PREDSEDNIKA! Ovo su sve devojke KAPITENA Srbije Bogdana Bogdanovića! Raskid s NJOM je bio baš bolan

Stars -

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović s našom reprezentacijom je stigao do srebrne medalje na Svetskom prvenstvu, a mnoge je opet dodatno zaintrigirao njegov ljubavni život.

On važi za veoma atraktivnog momka i devojke ga vole.

Mis države Nju Džersi

Poslednja informacija koja se čula je da je u vezi sa američkom manekenkom i dizajnerkom Britani Netom, ali je nepoznato da li su i dalje zajedno. Ona je, inače, bila prva pratilja na Izboru za Mis države Nju Džersi.

Ona nije prva manekenka sa kojom je kapiten košarkaške reprezentacije bio. Ljubio je i Anju Škuletić i ona mu je bila prva velika ljubav. U vezi su bili godinu i po dana. Anja je u braku s manekenom Dušanom Šušnjarom i imaju dete.

Voleo i glumice

Nekoliko meseci sportista se zabavljao sa glumicom Jovanom Stojiljković. Oni nisu mogli da opstanu zbog velike razdaljine. Bogdan je živeo u Americi, dok Jovana u Srbiji. Njih je upoznala Jovanina koleginica Jelisaveta Orašanin, koja je udata za Bogdanovog kolegu Miloša Teodosića. Jovana je danas u vezi s kolegom iz Hrvatske Goranom Bogdanom.

najbolje serije sarajeva, Jovana Stojiljković
foto: Nemanja Nikolić

Voleo ćerku svog predsednika

Velika Bogdanovićeva ljubav bila je i ćerka Predraga Saše Danilovića Olga Danilović. Košarkaš i teniserka su se zabavljali od 2018. do 2020. godine, a jedini put da su viđeni zajedno bila je svadba njene koleginice Jovane Jakšić.

Ogla Danilović
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track