BRENINA JAHTA OD 6.000.000 € GLAVNA ATRAKCIJA U HR I CG! Evo s kim se pevačica baškarila pre povratka u Srbiju: HIT PAPARACO
Foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

kraj letnje sezone

BRENINA JAHTA OD 6.000.000 € GLAVNA ATRAKCIJA U HR I CG! Evo s kim se pevačica baškarila pre povratka u Srbiju: HIT PAPARACO

Stars -

Lepa Brena je skoro celo leto uživala na svojoj skupocenoj jahti od neverovatnih 6.000.000 evra.

Pevačica je imala i nekoliko nastupa u regionu, ali je svaki slobodan trenutak tokom najtoplijih dana u godini provela na svom luksuznom plovilu krstareći od Hrvatskog do Crnogorskog primorja sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, kao i ostalim članovima porodice i prijateljima.

Lepa Brena
foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Naš paparaco je pre nekoliko dana uslikao Breninu i Bobinu jahtu u luci u Meljinama. Kako smo saznali, oni su se tada uputili ka susednoj Hrvatskoj. Tamo su proveli nekoliko dana, a zatim su se vratili za Beograd kako bi se Brena pripremila za veliki koncert koji je imala prethodnog vikenda u Nišu.

Podsetimo, pevačica je u jednom od intervjua istakla da obožava putovanja i da uživa na svom brodiću.

1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

- Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osveživači kreativnosti našeg uma. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naš brod je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet-šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - govorila je svojevremeno Brena.

Lepa Brena
foto: Privatna Arhiva

Kako se moglo videti na fotografijama iz unutrašnjosti jahte, a koje je na Fejsbuku podelila njena prijateljica Mirjana Antonijević, dnevni boravak je prostran, s velikim televizorom i mermernim stolom. Jedna od spavaćih soba ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se računa i o svakom detalju, pa su i peškiri brendirani i u nijansi pločica.

Stars Naslovna
foto: Promo

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:14

Lepa Brena i Boba grade kuću na divlje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track