DARO, PUNO KOŠTA, ALI OPERI TU MEČKU! Bubamara vozi nikad prljaviji automobil: HIT PAPARACO
Foto: Printscreen/Tik Tok, Nemanja Nikolić

NE STIŽE OD POSLA

DARO, PUNO KOŠTA, ALI OPERI TU MEČKU! Bubamara vozi nikad prljaviji automobil: HIT PAPARACO

Stars -

Dara Bubamara obožava da vozi skupocene četvorotočkaše, ali izgleda da nema vremena da svoj "mercedes" odveze na pranje.

Kao što se može videti i na fotografijama, pevačica je iz svoje garaže u Novom Sadu izašla u svom automobilu koji je zreo za pranje. To je posebno bilo uočljivo zbog njegove bele boje i blata na šoferšajbni, retrovizoru i vratima, pa je delovalo kao da je automobil skroz izgreban, što ipak nije bio slučaj.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Tik Tok

Dara je za volanom bila bez šminke, dok je lice sakrila sunčanim naočarima, a iako je u poslednje vreme baš zauzeta, osmeh nije skidala sa lica.

Podsetimo, Bubamara je često na meti kritika zbog prebrze vožnje u svojim luksuznim kolima. Iako su je u u nekoliko navrata kritokovali za brzu vovnju, Daru ti komentari ne pogađaju, pa često nastavlja da se hvali bahatim upravljanjem vozilom, kao što je nedavno pokazala da na auto-putu vozi neverovatnih 204 kilometara na sat, ostavljajući ostale automobile u daljini.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Tik Tok

Njeni Novosađani su se u više navrata žalili i na njeno bahato, nepropisno parkiranje na šta je ona svojevremeno i odgovorila u svom stilu.

- Moj stil parkiranja! Kraljina. To samo ja mogu - napisala je tada pevačica uz emotikone koji plaču od smeha.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Tik Tok

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:23

Dara Bubamara napravila haos na nastupu u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track