"NOVAK MI JE REKAO DA VIŠE TAKO NE MOŽEMO" Jelena Đoković otkrila sve detalje početka veze sa Đokovićem: Došli smo do PREKRETNICE
Foto: Nenad Kostić

PROBLEMI

"NOVAK MI JE REKAO DA VIŠE TAKO NE MOŽEMO" Jelena Đoković otkrila sve detalje početka veze sa Đokovićem: Došli smo do PREKRETNICE

Stars -

Novak Đoković u skladnom je braku sa Jelenom Đoković, međutim, malo ko zna da je nekada njihova ljubav bila na klimavim nogama.

To se pre svega odnosi na prvi važan korak u njihovoj vezi, kada su rešili da otpočnu zajednički život u Monaku, gde su ih sačekale velike prepreke.

Jelena Đoković
foto: Pritnscreen

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je "zatvoreno", ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - pričala je Jelena Đoković o početnim danima u Monte Karlu, pa otkrila da im je veza bila na ozbiljnom iskušenju.

Novak Đoković
foto: ITF Davis Cup 2023

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo... Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti - dodala je ona.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

- Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje - ispričala je Jelena jednom prilikom, prenosio je "Story".

Od tada je sve išlo mnogo lakše u vezi koju su Novak i Jelena Đoković 2014. godine krunisali brakom i kasnije dobili sina Stefana i ćerku Taru.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:11

HRVATI NAPALI KAJU ZBOG HITA TEREZE KOSOVIJE! Pevačica prepevala pesmu na ekavici, a onda je doživela PAKAO: Evo šta je rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja