POKUŠALI DA NAPRAVE MUZIČKE KARIJERE KAO NJIHOVI RODITELJI, PA PROPALI! Evo gde su danas deca poznatih koja se NISU PROSLAVILA
Roditelji poznatih, Foto: Damir Derišagić, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

kompletna lista

POKUŠALI DA NAPRAVE MUZIČKE KARIJERE KAO NJIHOVI RODITELJI, PA PROPALI! Evo gde su danas deca poznatih koja se NISU PROSLAVILA

Stars -

Da izreka "Para na paru ide" i nije baš toliko istinita, svedoče mnoga deca poznatih, čiji su roditelji prave muzičke zvezde, a oni nisu uspeli u istoj nameri.

Mnogi su pokušali, ali nisu uspeli u nameri da postanu velike muzičke zvezde kao i njihovi najbliži.

Prvi na listi je sin Ace Lukasa, Andrej Lukas, koji je sa par pesama pokušao da postane poznat.

Andrej Lukas
foto: Youtube screenshot

Ipak, iako je imao dosta gostovanja na televiziji, pisalo se o njemu u medijima, mladi Lukas nije osvojio srca publike, pa su njegove pesme doživele neuspeh.

Nakon par pesama Andrej se povukao i više ne pokušava postati pevač, a danas živi prosečan život i ne želi da bude u medijima.

Sledeća na listi se našla Maja Novaković, ćerka legendarnog Luisa.

Maja Novaković

Ona je pokušala da postane pevačica prijavom za "X Faktor", ali u tom takmičenju nije imala puno sreće. Nakon što se takmičenje završilo više nismo čuli za Maju u medijima ili televiziji, iako se ona još uvek bavi pevanjem.

Sledeća je Marinela Đogani koja je pokušala da svoju karijeru započne u istom takmičenju. Iako dolazi iz muzičke porodice, kao i Maja, nije imala sreće, a nakon što se muzički šou završio više nismo čuli ni za nju.

Marinela Đogani

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, postala je preko noći poznata svojim hitom "Mišu moj", ali se ubrzo nakon toga euforija oko pevačice stišala i više je nismo videli.

Danas živi u Valjevu, povremeno peva, ali vodi miran život i izgleda lepše nego ikad.

Jelena Vučković
foto: Printscreen/Instagram

Tu je i Marko Stojanović, Luisov sin, kog ne viđamo često, ali osim talenta za muziku od oca je nasledio i nadimak Luis. On je posle brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru.

Poslednjih godina Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis uspeo je da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni, ali nikada nije dostigao očevu popularnost.

Marko Luis
foto: Printscreen/Instagram

Folk pevač Igor Lugonjić počeo je karijeru devedesetih godina prošlog veka.

Prvi album izdao je za “Zam” 1997. godine, a najveći uspeh postigao je sa albumom iz 2000. godine na kojem su se našla dva njegova najveća hita “Konobaru, vrati pare” i “Popravi mi raspoloženje”.

Poslednji album izdao je 2006, a poslednji singl 2018. godine.

Igor Lugonjic
foto: Printskrin / You Tube

Podsećamo, pevačev otac, nekadašnja folk zvezda, Riki Lugonjić, preminuo je iznenada 31. janaura 2021. godine u 68. godini.

Igor danas živi prosečnim životom, daleko od kamera i očiju javnosti.

Kurir.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track