DANAS SE ŽENI IVAN MARINKOVIĆ? Zbog jedne fotke svi veruju da je tajno VENČANJE s Jelenom u toku! On poručio samo jedno!
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

svadba

DANAS SE ŽENI IVAN MARINKOVIĆ? Zbog jedne fotke svi veruju da je tajno VENČANJE s Jelenom u toku! On poručio samo jedno!

Stars -

Bivši rijaliti učesnik, Ivan Marinković danas će reći sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj izabranici Jeleni Ilić.

Ivan Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Ivan i Jelena su želeli da venčanje prođe u tajnosti, a Marinković se sada oglasio na svom Instagram profilu i poručio da je spreman za njihov veliki dan. Naime, on je okačio sliku svojih cipela, u kojim će se oženiti i napisao kratku poruku.

- Ja sam spreman - poručio je Marinković.

Poznato je da Ivan već duži vremenski period planira svadbu sa Jelenom, a svoje želje će danas konačno realizovati. On se pre par dana oglasio za medije i otkrio nam delić organizacije i planova koje imaju povodom ovog važnog dana.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Sve će se desiti u jednom restoranu na reci, neće biti puno zvanica, možda 40, probrano društvo, a kumovi su izvan granica javnog života, tako da neću imenovati. Sada pripremamo još neke sitnice, pošto smo sve na vreme organizovali - rekao je Ivan za Republiku.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Marinkovićem i proverimo da li je rekao sudbonosno "da", ali nije odgovarao na naše pozive.

Kurir/ Informer

Bonus video:

02:33

EVO ZAŠTO JE IVAN MARINKOVIĆ DOBIO TUŽBU I ZABRANU PRILASKA! Zorica Marković iskreno: Preterao je, bila sam na Aninoj strani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track