OGLASIO SE IVAN MARINKOVIĆ NAKON TAJNOG VENČANJA! Bili su samo kumovi, u nedelju je svadba! Ovako je reagovao na pomen Goce Tržan!
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

mladoženja

OGLASIO SE IVAN MARINKOVIĆ NAKON TAJNOG VENČANJA! Bili su samo kumovi, u nedelju je svadba! Ovako je reagovao na pomen Goce Tržan!

Stars -

Bivši zadrugar Ivan Marinković danas je izgovorio sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj izabranici Jeleni Ilić. Ivan i Jelena su želeli da venčanje prođe u tajnosti, a Marinković se sad oglasio i otkrio detalje intimne ceremonije.

Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Printscreen/Instagram

- Nije bilo baš tajno, već smo danas obavili intimni čin sklapanja braka, tako smo želeli, samo sa kumovima, a u nedelju pravimo svadbeni ručak - poručio je Iva, a kad su ga novinari pitali da li mu je bivša žena, poznata pevačica Goca Tržan čestitala i šta na sve to kaže njihova ćerka Lena, Marinković je odgovorio:

- Nisam nikoga pitao za dozvolu da se venčam!

Poznato je da je Ivan već duži vremenski period planirao svadbu sa Jelenom, a svoje želje je danas konačno realizovao. On se pre par dana oglasio za medije i otkrio delić organizacije i planova koje imaju povodom ovog važnog dana.

Jelena Ilić
foto: Printscreen/Red TV

- Sve će se desiti u jednom restoranu na reci, neće biti puno zvanica, možda 40, probrano društvo, a kumovi su izvan granica javnog života, tako da neću imenovati. Sada pripremamo još neke sitnice, pošto smo sve na vreme organizovali - rekao je Ivan tada za domaće medije.

Kurir/ Pink

Bonus video:

03:09

IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA ĆERKOM LENOM!: Nismo u kontaktu, mislim da mi zamera što sam bio sa MILJANOM KULIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja