STANIJA U ASMINOVOJ KOŠULJI, A ON JOJ PORUČUJE "LJUBIM TE ZLATO" Nastavlja se saga koja trese region, otkrio koje su joj VEŠTINE
Stanija i Asmin, Foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

SVE JE JAVNO

STANIJA U ASMINOVOJ KOŠULJI, A ON JOJ PORUČUJE "LJUBIM TE ZLATO" Nastavlja se saga koja trese region, otkrio koje su joj VEŠTINE

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević raskinula je sa svojim bivšim verenikom Asminom Durdžićem, za kojeg tvrdi da nije znala da je oženjen.

Ipak, on ne odustaje od nje, pa je sada otputovao na Tajland kako bi je video.

Poznato je da su njih dvoje raskinuli, nako što se saznalo da je Asmin navodno bio oženjen, preko čega starleta nije mogla da pređe.

U želji da joj pokaže koliko mu je stalo i da želi da se pomire, Durdžić je danas doleteo na ovu egzotičnu destinaciju, kako bi je pronašao.

- Ceo dan ronim u okeanu i plivam da nadjem Staniju. Hmmm gde si mi se to sakrila, ljubavi - napisao je Asmin u okviru Instagram storija.

Ona se krila ceo dan i na društvenim mrežama, a zatim je objavila zavodljivi snimak.

Stanija Dobrojević, Stanija
foto: Ana Paunković

Dobrojevićeva se snimila u kupatilu, u veoma izazovnom izdanju, u beloj košulji koja se providi i ističe ceo njen dekolte. Uz video je dodala pesmu rnb pevačice Bijonse "Ja sam ta devojka", što je veoma jasna poruka za Asmina.

Ubrzo, on je video snimak i oglasio se na svom Instagramu.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen/instagram

- Dok zavodi u mojoj košulji sve je top. Ljubim te, zlato moje - napisao je biznismen, a mnogi su pomislili da je to znak da će doći do pomirenja.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track