Hiljade najvećih fanova dobili priliku da prvi biraju mesta za spektakl Dragane Mirković u Areni
Foto: Promo/Miomir Milić

Hiljade najvećih fanova dobili priliku da prvi biraju mesta za spektakl Dragane Mirković u Areni

Stars -

Već gotovo deceniju obožavaoci Dragane Mirković srtpljivo čekaju na novi koncertni spektakl Dragane Mirković u Beogradu, a onima koji su se registrovali na https://etix.rs/presale/ pružena je prilika da već od 16. septembra od 10 sati mogu da među prvima odaberu mesta.

Prethodni koncert regionalne zvezde u Areni postavio je u tom trenutku rekord po brzini prodaje ulaznica, a pošto je bio samo jedna koncert desetine hiljada ljudi nisu uspeli ni da dođu do svojih mesta. Zato je danas hiljade najvernijih fanova kao i onih koji su poželeli da ne propuste jubilej folk zvezde imalo mogućnost da kupi ulaznice pre svih.

Dragan Mirković
foto: Promo/Miomir Milić

Dragana, koja ovih dana putuje u Australiju na turneju obratila se fanovima i tako oglasila početak pretprodaje, što je izazvalo dodatno oduševljenje na društvenim mrežama.

Pogledajte šta je Dragana poručila fanovima:

00:22

Pogledajte šta je Dragana poručila fanovima

Zvaničan početak prodaje biće od 18. septembra u 10 sati na sajtu a oni koji to žele mogu rezervacije za VIP mesta i barski sektor da naprave i putem call centra na broj 066/8888-383, a karte će tokom prvih 48 sati moći da se kupe po promotivnim cenama.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja