VODITELJKA ELITE OSTALA ZGROŽENA ZBOG ONOGA ŠTO JE LEPI MIĆA URADIO! Stvarno je ODVRATNO, gledaoci ga RAZAPELI na mrežama
Foto: Printscreen

fuj

VODITELJKA ELITE OSTALA ZGROŽENA ZBOG ONOGA ŠTO JE LEPI MIĆA URADIO! Stvarno je ODVRATNO, gledaoci ga RAZAPELI na mrežama

Stars -

Otkad su se uselili na imanje u Šimanovcima i postali deo sedme sezone rijalitija "Elite", pevač Lepi Mića i mladi tiktoker Uroš Stanić ne prestaju da ratuju pred kamerama, a njihovi sukobi neretko poprime razmera koje mogu dovesti do ugrožavanja nečijeg boravka u "Eliti", kako ove godine nosi naziv popularan TV format.

Naime, Mića i Uroš su ponovo ušli u konflikt za crnim stolom, a sve se završila žestokim psovkama, a onda i pljuvanjem, što je celokupnu javnosti i gledaoce rijalitija zgrozilo.

Ana Radulović
foto: Printscreen

- Ovo je za mene katastrofa, je*i tatu, j**em ti mater! Doveli ste ovu budalu ovde, on je za mene katastrofa - urlao je Mića iz petnih žila, a zatim kada mu se Stanić približio, ustao i okupao ga svojom pljuvačkom.

- Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomeri se ovde kod mene - pokušavala je da smiri tenziju voditeljka Ana Radulović.

- Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomeriti, ali on sad mene izaziva - govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao, a za to vreme je voditeljka Ana Radulović bila u čudu nakon ovih scena.

Ana Radulović
foto: Printscreen

Kurir.rs / Espreso

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track